صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۵

آغاز سفر هواپیمای کاملا خورشیدی بر فراز اقیانوس اطلس

«سولار ایمپالس 2»، هواپیمای خورشیدی‌ای که قصد پرواز دور دنیا را دارد، بخش دیگر سفر به دور دنیایش را از فرودگاه جان اف کندی نیویورک برای پرواز بر فراز اقیانوس اطلس آغاز کرد.
کد خبر : 95659

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، هواپیمای خورشیدی روز دوشنبه ۳۱ خرداد یکی از طولانی‌ترین بخش‌های سفر خود به دور دنیا را شروع کرده است. این اولین هواپیمایی است که قصد دارد سفر دور دنیا را بدون استفاده از حتی یک قطره سوخت فسیلی به پایان برساند و تاکنون توانسته است هشت رکورد جهانی را در تلاش برای نشان دادن قابلیت‌های تکنولوژی سبز کسب کند.


این هواپیمای خرطومی‌شکل تک‌ سرنشین قرار است ۹۰ ساعت به طول انجامد و دو هوانورد سویسی به نام‌های «برتراند پیکارد» و «آندره بورشبرگ»، به نوبت خلبانی این هواپیما را به عهده می‌گیرند.


سولار ایمپالس ۲ از ۱۷ هزار سلول خورشیدی که در بال‌های آن تعبیه شده است نیرو دریافت می‌کند. بال‌های این هواپیما به اندازه بال‌های یک بوئینگ ۷۴۷ باز می‌شوند. از این نوع هواپیمای بوئینگ برای پرواز بین دو قاره آمریکا و اروپا و بر فراز اقیانوس اطلس استفاده می‌شود.


به علت سرعت کم هواپیما در حالت هدایت خودکار هر دوی این خلبانان موظف به گذراندن دوره‌های مراقبه و هیپنوتیزم به عنوان بخشی از آماده‌سازی برای این پرواز شده بودند.



الیزابت بانتا، سخنگوی این پروژه پروازی، اعلام کرده است که توقف بعدی سولار ایمپالس ۲ روز پنج‌شنبه در یکی از کشورهای اسپانیا یا فرانسه خواهد بود.


این هواپیما از فیبرهای کربنی ساخته شده و به چهار موتور خورشیدی و چهار باتری برای ذخیره انرژی اضافه مجهز است. وزن آن به اندازه یک خودروی معمولی است و می‌تواند تا ارتفاع 8 هزار و 500 متری سطح زمین اوج بگیرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر