صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۱ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

چطور در 30 روز اولین آهنگ را با گیتار یا هنگ درام بنوازید؟

‌می‌خواهید به جمع نوازندگان گیتار بپیوندید، اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ با این برنامه ۳۰ روزه، شما می‌توانید به سرعت و به راحتی اولین آهنگ خود را بنوازید.
کد خبر : 954548

به گزارش گروه بازارخبرگزاری علم وفناوری آنا، می ‌خواهید به جمع نوازندگان گیتار بپیوندید اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ با این برنامه 30 روزه، شما می ‌توانید به سرعت و به راحتی اولین آهنگ خود را بنوازید. 

در این بخش یک برنامه تمرینی ساده برای ۵ روز در هفته آورده شده است که شامل سه نوع تمرین مختلف است و در کلاس گیتار استفاده میشود. دو روز از هفته نیز به استراحت اختصاص داده شده است تا شما زمان کافی برای بازیابی انرژی داشته باشید.

تمرین اول (شنبه و سه ‌شنبه)

در این روزها، تمرینات شما بیشتر بر روی آکورد نوازی و گام و آرپژیوس تمرکز دارد.  در ۲۰ دقیقه اول شما آکوردهای مختلف را تمرین می ‌کنید. می ‌توانید آکوردهای باره‌ دار و سه‌ صدایی را یاد بگیرید و به تمرین معکوس کردن آکوردها و توالی آکوردها بپردازید. در 10 دقیقه اخر، گام ‌ها را در پوزیسیون ‌های مختلف تمرین کنید و عبارات مختلفی با گام ‌ها بسازید.

تمرین دوم (یکشنبه و چهارشنبه)

این روزها به تکنیک و سولونوازی اختصاص دارد.۲۰ دقیقه اول تمرکز شما بر روی تقویت انگشتان است. تمرینات مانند hammer on، pull off و alternate picking به شما کمک می‌ کند تا نواختن روان و تمیزی داشته باشید. ۱۰ دقیقه آخر شما با هدف مشخصی سولونوازی می‌ کنید. همچنین برای دریافت هزینه کلاس گیتار میتوانید از لینک قبل استفاده کنید.

تمرین سوم (پنجشنبه)

این روز به تقویت گوش و یادگیری یک قطعه اختصاص دارد. ۲۰ دقیقه اول تمرین شما می ‌توانید آکوردها و ریف‌ها را با گوش تشخیص دهید و سولوها را یاد بگیرید. این تمرینات به شما کمک می ‌کند تا توانایی شنیداری خود را تقویت کنید. ۱۰ دقیقه آخر، می ‌توانید آکوردهای یک آهنگ یا ریف و سولی از یک قطعه را یاد بگیرید.

روزهای استراحت

دوشنبه و جمعه به عنوان روزهای استراحت در نظر گرفته شده‌ اند. این روزها فرصتی برای بازیابی انرژی و تمرکز بیشتر بر روی موسیقی است. در این روزها می ‌توانید به گوش دادن به موسیقی و تحلیل آن بپردازید تا افق ‌های جدیدی در نوازندگی خود بگشایید.

 

حتما این تمرینات را در حضور یک استاد انجام بدهید. یک معلم باتجربه می ‌تواند با دقت به نواختن شما گوش دهد و نقاط قوت و ضعف شما را شناسایی کند. تصور کنید که در حال یادگیری رانندگی هستید. بدون یک مربی مجرب که به شما نشان دهد کجا اشتباه می‌کنید و چگونه می ‌توانید مهارت‌ های خود را بهبود ببخشید، چقدر زمان می ‌برد تا به یک راننده ماهر تبدیل شوید؟ حالا همین را در مورد یادگیری گیتار در نظر بگیرید. حتی با بهترین منابع آموزشی و ساعت‌ ها تمرین، بدون بازخورد یک متخصص، ممکن است پیشرفت شما کند و ناامیدکننده باشد.

اگر به دنبال یک مسیر مطمئن و الهام ‌بخش برای یادگیری گیتار هستید، آموزشگاه آوای فردوس بهترین انتخاب برای شماست. این آموزشگاه با اساتید مجرب و محیطی گرم و دوستانه، تجربه یادگیری شما را به یک سفر لذت‌بخش تبدیل می ‌کند.

یکی از مزایای بارز آوای فردوس نسبت به سایر آموزشگاه ‌ها مانند منظومه و دلشدگان، توجه ویژه به هر هنرجو و طراحی برنامه‌ های آموزشی متناسب با نیازها و اهداف فردی آن ‌هاست. این رویکرد شخصی ‌سازی شده به شما کمک می‌کند تا با سرعت و دقت بیشتری پیشرفت کنید. در حالی که سایر آموزشگاه ‌ها ممکن است برنامه ‌های آموزشی عمومی ‌تری ارائه دهند، آوای فردوس  به شما این امکان را می‌دهد که یادگیری خود را بر اساس سطح و علایق خاص خود آغاز کنید.

نکات مهم هنگام آموزش سریع گیتار

1. تمرکز بر نگه داشتن گیتار

برای نواختن گیتار کلاسیک، تسلط بر وضعیت دست و بدن بسیار حیاتی است. به عنوان مثال، مطمئن شوید که مچ دست شما در زاویه مناسبی قرار دارد تا از خستگی و آسیب جلوگیری کنید

2. کمک گرفتن از منابع یادگیری متنوع

منابع یادگیری متنوعی برای گیتار وجود دارد. از کتاب ‌های معتبر گرفته تا دوره ‌های آنلاین و ویدیوهای آموزشی در یوتیوب. این منابع می ‌توانند به شما کمک کنند تا با تکنیک ‌ها و تئوری ‌های مختلف آشنا شوید و به یادگیری مؤثرتری دست یابید.

3. بخش بندی کردن قطعات

نواختن یک قطعه بزرگ می ‌تواند دلسردکننده باشد. به همین دلیل، بهتر است آن را به بخش ‌های کوچک تقسیم کنید. به عنوان مثال، اگر یک قطعه طولانی را یاد می ‌گیرید، می‌توانید آن را به آکوردها، ملودی ‌ها و بخش‌ های ریتمیک تقسیم کنید و بر تسلط بر هر بخش تمرکز کنید.

4. ضبط کردن تمرینات نواختن

یکی از بهترین راه‌ ها برای پیگیری پیشرفت، ضبط تمریناتتان است. با گوش دادن به ضبط ‌ها، می ‌توانید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید و بر روی آن ‌ها کار کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شوید که در یک بخش خاص مشکل دارید، می ‌توانید وقت بیشتری را صرف تمرین آن کنید و به تدریج بهبود یابید.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر