صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مطرح کرد:

هیچ چاره‌ای جز پژوهش نداریم

پدرام جواد زاده معتقد است که دستاورد‌های پژوهشی حوزه هنر در طول این ۴۶ سال در دامنه‌های وسیعی اتفاق افتاده است، اما مشکلی که در حوزه پژوهش‌های علوم انسانی می‌بینیم این است که خروجی آنها را در جامعه علمی و مسئولان نمی‌بینیم.
کد خبر : 954540

پدرام جواد زاده عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا در خصوص دستاورد‌های انقلاب در حوزه فرهنگ وهنر بیان کرد: دستاورد‌های پژوهشی حوزه هنر در طول این ۴۶ سال در دامنه‌های وسیعی اتفاق افتاده است، اما مشکلی که در حوزه پژوهش‌های علوم انسانی می‌بینیم این است که خروجی آنها را در جامعه علمی و مسئولان نمی‌بینیم و آن طورکه باید منتهی به حل مسئله نشده است. در این سال‌ها ما دستاورد‌های پژوهشی زیادی داشتیم که خیلی از آنها نیز قابل استناد بودند، اما باید گفت که با دامنه وسیعی ازمشکلات رو‌به‌رو هستیم

 

باید در زمینه رسانه‌های جدید کار کنیم

وی ادامه داد: فکر می‌کنم هیچ چاره‌ای جز پژوهش نداریم و رفع تمام مشکلات ما در حوزه فرهنگی و هنری به پژوهش مربوط می‌شود و وابستگی خاصی به خروجی‌های پژوهش داریم و باید در همه زمینه‌ها به سراغ کار‌های پژوهشی برویم، چون اگر این موضوع اتفاق بیفتد می‌توان امیدوار بود که همه مسائل و مشکلات ما حل شود.

باید در همه زمینه‌ها به سراغ کار‌های پژوهشی برویم، چون اگر این موضوع اتفاق بیفتد می‌توان امیدوار بود که همه مسائل و مشکلات ما حل شود

وی نقش رسانه‌های جدید را در جریان سازی و بهره برداری صحیح از دستاورد‌های انقلاب موثر دانست و گفت: اساسا ما نسبت به درک درست رسانه خیلی دیر عمل کردیم و مدیریت و سایستگذاران ما نسبت به آن فهم سختی داشته‌اند.

جوادزاده خاطر نشان کرد: در این سال‌ها ما نسبت به رسانه آسیب جدی دیدیم و باید در زمینه رسانه‌های جدید کار کنیم. باید وارد مردم شویم و کنش گری کنیم و اگر بخواهم خیلی دقیق بگویم، رسانه ازهر چیزی واجب‌تر است و تصویری که از ما در رسانه‌های جدید خارجی بوجود آمده است، خیلی متفاوت‌تر از آن چیزی هست که در آن قرار داریم. تصاویر سیاه نمایی شده از وضعیت این روز‌ها ایران بدون شک با یک کار رسانه‌ای و مستمر محقق می‌شود و می‌تواند از ما دوباره یک وجهه‌ای در خور را نمایش دهد.

باید از مدیران متخصص استفاده شود

بخش اعظم مدیران ما در این حوزه اصولا ربطی ربه فرهنگ ندارند

این عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات؛ تحریم‌ها را یکی از موانع در مسیر پیشرفت کشورمان عنوان کرد و بیان داشت: تحریم‌ها در این سال‌ها خیلی ما را اذیت کرده است. خیلی از پژوهشگران، هنرمندان ما در ارسال اثارشان در رویداد‌ها و کنفرانس‌های معتبر جهانی با مشکل رو‌به‌رو هستند. به عنوان یک پژوهشگر وقتی می‌خواهیم در خارج از کشور حضور پیدا کنیم و یا اگر هنرمندی جایزه‌ای را بدست آورده است بدون شک با محدودیت‌هایی رو‌به‌رو هستند.  

جواد زاده به نبود درک مناسب از تخصص گرایی در تمام حوزه‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: ما این موضوع را در کشورمان درک نکردیم و بخش اعظم مدیران ما در این حوزه اصولا ربطی ربه فرهنگ ندارند.

بدون شک وقتی شخصی که هیچ ربطی به این حوزه ندارد را در حوزه فرهنگی و هنری مسئول کنیم خیلی نباید انتظار داشت که بتواند به سراغ افراد متخصص دیگر برود و از نظرات آنها استفاده کند. یکی مشکل دیگری که در حوزه علوم انسانی داریم این است که خیلی منابع و مرجع‌های علمی ما منابع و نخبگان غربی هستند تا وقتی این موضوع حل نشود و نتوان متناسب با شرایط داخلی فکر کرد نمی‌توان انتظار تغییری عظیم را در حوزه علوم انسانی داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر