صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۹ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

برای افطار یک پیاله حلیم بخورید

یک متخصص تغذیه عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود در وعده افطار یک پیاله حلیم اصل که تنها دارای گندم و گوشت است، مصرف کنند.
کد خبر : 95443

دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره مصرف حلیم در وعده افطار، گفت: متاسفانه بسیاری از حلیم‌ها موجود دارای مقدار زیادی شکر و چربی است که مصرف آن می‌تواند برای سلامت مضر باشد.


وی با بیان اینکه حلیم اصل فقط دارای گوشت و گندم است، افزود: مصرف حلیم به دلیل داشتن پروتئین‌های گوشتی و غلات بسیار مفید است.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه یادآور شد: به افراد توصیه می‌شود حلیم را به اندازه یک پیاله مصرف کنند زیرا مصرف بیش از این مقدار مانع مصرف سایر گروه‌های غذایی می‌شود.


رحمانی خاطرنشان کرد: مصرف حلیم اصل در نوجوان و افرادی که دچار ضعف بدنی هستند بسیار مفید و کمک کننده است.


وی عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود به هیچ عنوان در هنگام مصرف حلیم به آن شکر اضافه نکنند زیرا میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد که برای سلامتی مفید نیست.


انتهای پیام/

برچسب ها: افطار حلیم
ارسال نظر