افزایش سرانه آموزشی در خوزستان با حمایت دولت
به گزارش خبرگزاری آنا، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در نشست شورای برنامهریزی و توسعه خوزستان که با حضور رئیسجمهور در سالن نشستهای شهرک نفت اهواز برگزار شد، با اشاره به بازدیدهای میدانی از مدارس شهرستانهای مختلف خوزستان، اظهار کرد: در جریان این سفر دو روزه، مسائل و چالشهای آموزش و پرورش استان شناسایی و احصا شدهاند.
وی با بیان اینکه مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در قالب برنامههای منطقهای و شهرستانی استخراج شدهاند، افزود: مدارس سنگی و کانکسی دو چالش اولویتدار آموزش و پرورش خوزستان هستند. عملیات احداث مدارس جایگزین مدارس کانکسی آغاز شده و تفاهمنامه جایگزینی مدارس سنگی نیز امضا شده است.
ارتقای استانداردهای آموزشی با مشارکت نهادها
کاظمی با اشاره به تلاشهای انجامشده برای جایگزینی مدارس سنگی با مدارس استاندارد، گفت: این اقدام با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد علوی عملیاتی خواهد شد.
وی در ادامه به آمار فضای آموزشی خوزستان اشاره کرد: استان خوزستان با داشتن یک میلیون و ۱۵۰ هزار دانشآموز، ۷ درصد جمعیت دانشآموزی کشور را شامل میشود. این استان با ۶ هزار مدرسه، تنها ۶ درصد از فضای آموزشی کشور را در اختیار دارد. سرانه کنونی فضای آموزشی خوزستان ۴.۹۲ مترمربع است که پایینتر از میانگین کشوری ۵.۴۵ مترمربع است. برای رسیدن به میانگین کشوری، استان خوزستان نیازمند احداث ۷۰۰ هزار مترمربع فضای آموزشی جدید است.
دستاوردها و برنامههای آینده
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به افتتاح ۱۶۳ طرح آموزشی با ظرفیت ۶۰۰ کلاس درس در ابتدای سال تحصیلی جاری، از مشارکت بالای خیرین مدرسهساز خوزستان قدردانی کرد و افزود: خوزستان با مشارکت ۹۷ درصدی خیرین مدرسهساز، بالاترین سطح مشارکت را در کشور دارد.
وی همچنین به رشد ۱۰۰ درصدی اعتبارات برای خرید تجهیزات هنرستانهای خوزستان طی سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: در این مدت، ۱۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی در آموزش و پرورش استان هزینه شده است.
کاظمی در پایان افزود: وزارت آموزش و پرورش از محل اعتبارات متمرکز، ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات هنرستانها، ۵۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات آموزشی، و ۱۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای کیفیت آموزشی استان خوزستان اختصاص داده است.
انتهای پیام/