صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

ضرورت ارائه ایده‌های نوآورانه توسط پژوهشگران در عرصه علمی

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: پژوهشگران باید اعتماد به نفس داشته باشند تا بتوانند ایده‌های نوآورانه را ارائه دهند و در عرصه علمی تأثیرگذار باشند.
کد خبر : 953880

به گزارش خبرنگار آنا، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی فارس و واحد شیراز با حضور استادان، پژوهشگران و فناوران این دانشگاه برگزار شد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به اهمیت پژوهش در دانشگاه‌ها و تأثیر آن بر جامعه اظهار کرد: پژوهشگران باید موضوعات تحقیقاتی را انتخاب کنند که نه‌تنها دغدغه‌های شخصی آنها را برطرف کند، بلکه به جامعه نیز کمک کند و این رویکرد به نوعی به مفهوم «صدقه جاریه» شباهت دارد، جایی که دانشمندان ایرانی و مسلمان با وقف آثار علمی خود به نسل‌های آینده، به پیشرفت علمی کمک کرده‌اند.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی به دو مؤلفه مهم در پژوهش که مقام معظم رهبری مطرح کرده‌اند اشاره کرد و ادامه داد: نوآوری که نیاز به قدرت علمی و جرأت علمی دارد با اتکای به پژوهش میسر می‌‌شود.

وی تبیین کرد: پژوهشگران باید اعتماد به نفس داشته باشند تا بتوانند ایده‌های نوآورانه را ارائه دهند و در عرصه علمی تأثیرگذار باشند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به کتاب «تأثیر اسلام بر اروپای قرون وسطی» اشاره کرد که سخنرانی‌های یک دانشمند در دهه ۷۰ میلادی را شامل می‌شود و ادامه داد: این کتاب به تأثیر دانشمندان مسلمان به‌خصوص ایرانیان بر پیشرفت‌های علمی اروپا پرداخته و می‌تواند به ایجاد اعتماد به نفس در پژوهشگران ایرانی کمک کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار شیراز هم به اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه‌ها در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه اشاره کرد و گفت: در زمینه فعالیت‌های اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی به شدت پیشتاز است، به گونه‌ای که در جریان برگزاری انتخابات‌ سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ طیف گسترده‌ای از دانشجویان و استادان این دانشگاه با فرمانداری شیراز همکاری کرده و حوزه فناوری و اجرای انتخابات‌های مذکور را در دست گرفته و بازوی کمکی توانمندی برای فرمانداری شیرازبودند.

محمد تولایی شیرازی به‌عنوان یک جوان و معاون فرماندار شیراز، تجربیات خود را از تحصیل در دانشگاه‌ها و تأثیر آن بر مسیر شغلی‌اش بیان و تأکید کرد: جامعه‌ای پویا و اثرگذار است که قشر جوان آن بتوانند در تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌ها مشارکت داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که با سیاست‌های مناسب و اعتماد به جوانان بتوانند گام‌های مؤثری درراستای رفاه و تسهیل زندگی مردم بردارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر