صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
در گفت‎وگو با آنا مطرح شد؛

شریف به دنبال ماندگاری نخبگان؛ اشتغال ۱۲ هزار دانشجو در شرکت‌های دانش‌بنیان

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف از اشتغال ۱۲ هزار دانشجو با هدف ماندگاری نخبگان در کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 953832

بهنام طالبی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌و‌گو با آنا، درباره وضعیت اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان در پارک علم و فناوری این دانشگاه اظهار کرد: با توجه به افزایش آمار مهاجرت و خروج استعداد‌ها از کشور با چالش اساسی «عضویت نخبگان و افراد توانمند فوق العاده» در جذب شرکت‌های دانش بنیان رو به رو شده‌ایم. 

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شریف طی دو دهه اخیر در گام اول برنامه‌های متعددی را برای تشویق دانش آموختگان این دانشگاه به مباحث کارآفرینی جهت تاسیس واحد فناور دانش بنیان پرداخته است، تاکید کرد: در گام دوم اشتغال این افراد در شرکت‌های دانش بنیان مستقر در دانشگاه صنعتی شریف را فراهم کرده‌ایم. 

در حال حاضر ناحیه نوآوری شریف به الگوی اشتغال دانشجویان تبدیل شده است و ۱۲ هزار دانشجو در ۷۵۰ شرکت دانش بنیان مشغول به کار هستند

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شریف با اشاره به اینکه در حوالی دانشگاه ۷۵۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور مستقر شده‌اند؛ تاکید کرد: هدف اصلی حضور واحد‌های فناوری در درون دانشگاه استفاده از ظرفیت نیرو‌های متخصص شریف است. 

طالبی گفت: در حال حاضر، بیشتر فعالیت نیرو‌های شرکت‌های دانش بنیان در قالب پروژه‌ای و مقطعی تعریف می‌شود که دانشجو هم می‌تواند منبع درآمدی از قبل حضور در واحد‌های فناور داشته باشد و هم به موقع در کلاس درس خود حاضر شود. 

به گفته وی، درآمد‌های دوران دانشجویی از فعالیت در شرکت‌های دانش بنیان امیدواری ماندگاری در کشور و پراکندگی ذهنی آنها از مهاجرت را در بین دانشجویان شریف افزایش می‌دهد، به صورتی که در گذشته شرایط تجربه این چنینی محقق نبوده است. 

{$sepehr_key_5353}

این استاد دانشگاه اضافه کرد: ایده پردازی دانشجویان در شرکت‌های دانش بنیان ارتقای توانمندی‌ها و موفقیت آنها را برای جذب بازار کار این شرکت‌ها پس از فارغ التحصیلی در آینده تضمین خواهد کرد. 

طالبی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر ناحیه نوآوری شریف به الگوی اشتغال دانشجویان تبدیل شده است؛ تاکید کرد: ۱۲ هزار دانشجو در ۷۵۰ شرکت دانش بنیان مشغول به کار هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر