صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۷ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۵
دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران اعلام کرد:

شایع‌ترین علل ناباروری زوج‌های ایرانی

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران عنوان کرد: مشکلات تخمک گذاری در خانم‌ها و اختلالات اسپرم در آقایان از عمده ترین علل ناباروری شناخته شده‌اند.
کد خبر : 95293

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر لاله اسلامیان در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران، با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد زوجین کشور دچار مشکلات باروری هستند که در این میان سهم زنان و مردان در ناباروری برابر است، گفت: اکثر این افراد قابل درمان هستند.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره عوامل ناباروری در کشور، افزود: مشکلات تخمک گذاری در خانم‌ها و اختلالات اسپرم در آقایان از عمده‌ترین علل ناباروری شناخته شده‌اند.


وی یادآور شد: قرار گرفتن در معرض گرما، انجام کارهای سنگین، مصرف انواع دخانیات و مشروبات الکی، خستگی طولانی، قرار گرفتن در برابر آلاینده‌های محیطی و... می‌تواند در کیفیت اسپرم سازی مردان تاثیرگذار باشد که این عوامل در مردانی که سالم باشند تاثیر چندانی نخواهد داشت.


دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران درباره تاثیر افزایش سن در قدرت باروری، خاطرنشان کرد: مساله افزایش سن ارتباط مستقیم با کاهش قدرت باروری زنان دارد. این امر در مردان بسیار کم رنگ است اما باید گفت مردانی که بالای ۴۰ سالگی بارور می‌شوند احتمال تولد فرزند با مشکلاتی مانند اوتیسم در آنها بیشتر است.


اسلامیان با بیان اینکه به خانم‌ها توصیه می‌شود زیر ۳۵ سال اقدام به بارداری کنند، عنوان کرد: زنانی که از طریق روش‌های کمک باروری، بارور می‌شوند احتمال سقط و زایمان زودرس در آنها بیشتر است و به علت سن بالا یا مشکلات متابولیکی که دارند احتمال این وجود دارد که عوارضی مثل دیابت بارداری و فشار خون بالا در بارداری برای آنها اتفاق بیافتد اما این بدان معنا نیست که این مساله در تمام این افراد روی خواهد داد.


این پریناتالوژیست با توجه به خطر تکرار سقط، گفت: بستگی به این دارد که به یک مساله چه میزان بها داده شود و زوج تا چه میزان نسبت به این مساله نگران باشند، زیرا گاهی برای یک زوج حتی یک سقط هم می‌تواند نگران کننده باشد و باید علت آن تشخیص داده شود ولی در افراد جوان حتی ۲ تا ۳ سقط هم نیاز به پیگیری ندارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: دخانیات
ارسال نظر