صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۳

نظارت جدی بر کیفیت، ایمنی و استانداردهای مواد غذایی

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت نقش صنعت غذا در سلامت جامعه، از رویکرد این سازمان برای تسهیل امور تولیدکنندگان و نظارت بر کیفیت، ایمنی و استاندارد‌های مواد غذایی خبر داد.
کد خبر : 951986

به گزارش آنا، مهدی پیرصالحی، اظهار کرد:صنعت غذا نقش بسیار مؤثری در سلامت و کیفیت زندگی مردم دارد. ازاین‌رو، سازمان غذا و دارو نظارت جدی بر کیفیت، ایمنی و استاندارد‌های مواد غذایی دارد تا اطمینان حاصل شود که غذایی که به دست مردم می‌رسد، سالم و باکیفیت است.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در جامعه امروز افزود: باتوجه‌به افزایش آگاهی مردم، تقاضا برای غذای سالم بیشتر شده است. این مسئله فرصتی برای فعالان حوزه غذاست تا با نوآوری و بهبود فرایند‌های تولید، سهم خود را در بازار‌های داخلی و جهانی افزایش دهند.

رئیس سازمان غذا و دارو به چالش‌های موجود در صنعت غذا نیز اشاره کرد و گفت: مشکلاتی همچون تحریم‌ها، محدودیت‌های تأمین مواد اولیه و مسائل نقدینگی موانعی پیش روی صنعت غذا هستند که نیازمند همکاری و حمایت دولت است تا مسیر تولید و صادرات هموارتر شود.

پیرصالحی در ادامه سه محور اصلی مورد تأکید سازمان غذا و دارو را بیان کرد: نخست، رعایت اصول بهداشتی از ابتدای زنجیره تولید تا مصرف؛ دوم، سرمایه‌گذاری در نوآوری و تحقیق‌وتوسعه برای ارتقای کیفیت محصولات؛ و سوم، شفاف‌سازی اطلاعات از طریق برچسب‌گذاری دقیق و شفاف محصولات غذایی.

وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو متعهد است تا حد امکان فرآیند‌های بروکراتیک را کاهش دهد و مسائل و درخواست‌های تولیدکنندگان را سریع‌تر بشنود. مدیران صنایع غذایی در خط مقدم جبهه اقتصادی کشور هستند و برای تحقق اهداف سلامت جامعه، به حمایت و پشتیبانی نیاز دارند.

معاون وزیر بهداشت در پایان گفت: همکاری نزدیک میان سازمان‌های نظارتی و تولیدکنندگان، لازمه ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی است. ما معتقدیم که این همراهی می‌تواند موجب جلب اعتماد مصرف‌کنندگان در بازار‌های داخلی و جهانی شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر