صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

نسل‌سازی واقعی با تربیت صحیح کادر آموزشی و مدیران مدارس

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید به تربیت صحیح کادر آموزشی و مدیران مدارس پرداخته شود تا نسل‌سازی واقعی اتفاق بیفتد.
کد خبر : 951582

به گزارش خبرنگار آنا، محمد علی نادی، معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تخصصی هم اندیشی دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی استان فارس اظهار کرد: نکته اول مطرح شده، جدایی بین آموزش و پرورش و آموزش عالی در کشور است که به شکل دو جزیره مستقل عمل می‌کنند و این مسئله تبعاتی برای جامعه دارد.

وی افزود: آموزش و پرورش و آموزش عالی هر یک نیاز‌های خاص خود را دارند؛ اما ارتباطی بین آنها وجود ندارد و این باعث می‌شود که دانشگاه‌ها نتوانند به درستی نیرو‌های مورد نیاز را تربیت کنند.

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: نکته دوم به سرعت پیشرفت‌های جهانی در حوزه تعلیم و تربیت برمی‌گردد که این پیشرفت‌ها به سرعت در حال حرکت هستند و ترکیب فناوری با آموزش در حال تغییر است. در حالی که برخی از مدارس هنوز از فناوری‌های قدیمی استفاده می‌کنند.

نادی اضافه کرد: دنیا به سمت متاورس و آموزش دیجیتال پیش می‌رود. همچنین، دوران کرونا نشان داد که زیرساخت‌های لازم برای آموزش مجازی در کشور وجود ندارد و این باعث آسیب به دانش‌آموزان و دانشجویان شد.

وی بر اهمیت انتخاب معلمان تأکید کرد و با اشاره به بررسی‌های انجام شده در ۱۵ کشور برتر آموزشی گفت: در این کشورها، انتخاب معلم به اندازه انتخاب رئیس‌جمهور حساسیت دارد و معیار‌های دقیقی برای این انتخاب وجود دارد. این مسئله نشان‌دهنده اهمیت معلم در فرآیند آموزشی است و نیاز به توجه بیشتری به انتخاب و تربیت معلمان احساس می‌شود.

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با بررسی چالش‌ها و مشکلات نظام تعلیم و تربیت در ایران و تحلیل رفتار‌های اجتماعی نسل جوان عنوان کرد: برای حل مشکلات موجود، باید به تربیت صحیح کادر آموزشی و مدیران مدارس پرداخته شود تا نسل‌سازی واقعی اتفاق بیفتد.

نادی با بیان اهمیت ابزار‌ها و شیوه‌های آموزشی مطرح کرد: باید به عمق یادگیری توجه شود تا دانش‌آموزان پس از امتحانات، مفاهیم را فراموش نکنند.

حسن سلطانی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد استان فارس نیز با اشاره به آمار اعضای هیئت علمی دانشکده تربیتی گفت: در استان فارس ۱۶۱ نفر عضو هیئت علمی تمام وقت وجود دارد که شامل ۳ استاد، ۱۰ دانشیار و ۱۱ نفر دیگر می‌شود.

آمار دانش آموزان استان فارس در مدارس سما

معاون امور سما استان فارس هم با بیان آمار بالای ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال جاری عنوان کرد: آمار دانش آموزان استان فارس در مدارس سما به ۱۲هزار و ۵۸۴ نفر در ۷۴ مدرسه و با ۱۴۳۵ نفر پرسنل در استان فارس رسیده است.

محمد شعبانی با اشاره به آغاز فعالیت‌های دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی از شهریور ۱۴۰۲ افزود: اکنون یک هزار و ۳۲۵ نفر در رشته‌های مرتبط با این دانشکده مشغول به تحصیل هستند. هدف از این جلسه تبیین اهداف و برنامه‌های جدید دانشکده و حفظ ارتباطات بین گروه‌های آموزشی و مدارس است.

انتهای پیام/

ارسال نظر