صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

ترویج وحدت نیازمند مهارت‌های تربیتی و مدیریت است

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای کار فرهنگی به لحاظ پیچیدگی آن باید چند نکته را مد نظر قرار دهیم که با رعایت آنها و داشتن مهارت‌های تربیتی و مدیریت موجب اشاعه وحدت خواهد شد.
کد خبر : 951577

به گزارش خبرنگار آنا، حسن بنیانیان، مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هفتمین نشست دفاتر گفت‌و‌گو و همگرایی ادیان اقوام و مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار کرد: اصل رسالت نظام جمهوری اسلامی بر مسائل فرهنگی استوار است و اگر این مقدمه در سایر امور از جمله امور اجتماعی اقتصادی و سیاسی کشور لحاظ نشود حکمرانی مشابه حکمرانی سایر کشور‌ها خواهد بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان استانی دفاتر گفت‌و‌گو و همگرایی تاکید کرد: رسالت بازسازی سایر نخبگان حاضر در منطقه جغرافیایی خویش را به عهده بگیرید و این بازسازی می‌تواند با برگزاری جلسات رفع سوء تفاهم و جلسات ایجاد مودت شکل گیرد.

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: برای کار فرهنگی به لحاظ پیچیدگی آن باید چند نکته را مد نظر قرار دهیم، اول اینکه دائماً اهل مطالعه باشیم؛ همچنین بدانیم که مؤلفه‌های فرهنگی دارای متغیر‌های گوناگونی هستند به مهم‌ترین متغیر و عامل توجه کنیم و سپس باید بتوانیم این عوامل را به یک سیستم تبدیل کنیم تا بدانیم از چه طریق می‌توان زودتر آن عامل و متغیر را به نتیجه رساند.پس از این مراحل لازمه مهم برای کار، داشتن مهارت‌های تربیتی و مدیریت اشاعه وحدت خواهد بود.

بنیانیان بیان کرد: از آنجا که حیات انسان‌ها با سیستم‌های نرم‌افزاری در تعامل است؛ بنابراین باید از تجارب مسئولان تقریب استان‌ها استفاده کنیم تا ببینیم چگونه باید استاد یا دانشجویی که نسبت به مواضع نظام فاصله دارد را به مبانی فکری خودمان نزدیک کنیم و به نظر می‌آید این هم خود یک نوع از فعالیت‌های تقریب محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: در کشور همه فعالیت‌های مختلف فرهنگی روی افرادی متمرکز است که نظام را قبول دارند در این میان قشری که حاکمیت را نمی‌پسندد مغفول قرار گرفته و دشمن با استفاده از همین فضا مرتباً در حال کار و جذب این قشر میانی هستند؛ بنابراین باید از نسل فرهنگی موجود برای تعامل با نیرو‌های منفعل همان نسل استفاده کنیم.

مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کار فرهنگی آگاهانه مانند تقریب دینی و مانند آن یک فرایند دارد که در ابتدا باید خود مربی فردی دوست داشتنی باشد و سپس باید هنر فراهم کردن و مدیریت جلسات دوست داشتنی را آموخته و در آخر از احساسات، فطرت و دین متربیان کمک بگیریم و این همان موردی است که مورد تاکید رهبری معظم انقلاب بوده که روی استفاده از هنر در راستای جذب تاکید کرده در پایان باید جو عمومی و حمایت عمومی محیط پیرامونی خویش را به سوی وحدت و تقریب پیش ببریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر