صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۳

بهسازی محیط مهمترین راه مقابله با تب دنگی

معاون وزیر بهداشت با اشاره به نگرانی‌های موجود در رابطه با افزایش تب دنگی در چابهار بر لزوم بهسازی محیط برای مقابله با این بیماری تأکید کرد.
کد خبر : 951549

به گزارش آنا، علیرضا رییسی،  با تقدیر از اقدامات انجام شده در مقابله با پشه آئدس و بیماری تب دنگی در چابهار، مهمترین راه مقابله با این بیماری را بهسازی محیط عنوان و اضافه کرد: در مناطقی که بهسازی محیط صورت نگرفته، تب دنگی مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند.

وی از چابهار و استان‌های مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان به عنوان مرزبانان سلامت کشور یاد کرد و گفت: در حال حاضر در چابهار شاهد افزایش شیوع تب دنگی هستیم. این بیماری نخستین بار از امارات به کشور ما و مناطق جنوبی وارد شد و کنترل این بیماری به ویژه در چابهار، باید با همکاری بین بخشی صورت گیرد که هماهنگی مناسبی با وزارت کشور، سازمان پدافند غیرعامل و ارتش در این زمینه داشته‌ایم، اما تا زمانی که بهسازی محیط کامل نشود، کشور در معرض خطر است.

 قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز در این نشست از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار به عنوان سنگر کشور در برابر بیماری‌های واگیر یاد و ابراز امیدواری کرد که این دانشکده با داشتن تیم متخصص بتواند به عنوان پیشرو و مرجعیت علمی در پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری تب دنگی، نقش مؤثری داشته باشد.

وی یادآور شد: این دانشکده می‌تواند با ارائه خدمات بهداشتی، آموزشی و تحقیقاتی، به بهبود وضعیت بهداشت منطقه، استان و کشور، کمک شایانی کند.

گفتنی است در این نشست، اساتید و متخصصان حوزه بهداشت به تبادل نظر و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با شیوع این بیماری در مناطق مختلف پرداختند و بر اهمیت آموزش و آگاهی‌رسانی به مردم در خصوص علائم و راه‌های پیشگیری از تب دنگی تاکید کردند.


در این بازدید که با محوریت بررسی وضعیت تب دنگی در منطقه صورت گرفت، مسئولان از نزدیک با مسائل و چالش‌های بهداشتی مردم مناطق حاشیه‌ای آشنا شدند.

دکتر رئیسی ضمن ابراز نگرانی از شیوع تب دنگی در منطقه، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و ارائه خدمات بهداشتی مناسب به مردم تاکید کرد.

همچنین، در این بازدید راهکار‌هایی برای کنترل و پیشگیری از شیوع بیشتر تب دنگی و بهبود وضعیت بهداشت در مناطق حاشیه‌ای چابهار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است تب دنگی یک بیماری ویروسی است که از طریق نیش پشه آلوده منتقل می‌شود. این بیماری با علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلات و مفاصل همراه است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تب دنگی
ارسال نظر