ضرورت استفاده از دستیار هوش مصنوعی در دانشگاهها + فیلم
عادل سالاری معاون مرکز رشد و توسعه واحد فناور دانشگاه خوارزمی در گفتوگو با آنا، درباره اقدامات انجام شده برای تجاری سازی پژوهش ها، اظهار کرد: اداره تجاری سازی در دانشگاه خوارزمی مستقر است، همچنین شرکتهای تخصصی در این راستا برای پیشبرد اهداف همکاریهایی را با دانشگاهها در نظرگرفتهاند.
وی با اشاره به حمایت و تسهیلات اختصاص یافته به فناوران و پژوهشگران گفت: مراکز رشد با هدف تقویت زیرساختهای اشتغال زایی جوانان راه اندازی شده است که حسن آن دسترسی به نیروی متخصص، ماهر و کاربلد است و با تشکیل اکوسیستم به امکانات مورد نیاز مانند فضای فیزیکی تا خدمات عمومی، کتابخانه، آزمایشگاههای تخصصی، استفاده از ظرفیت حقوقی دانشگاه دسترسی خواهند یافت.
سالاری درباره آمار اشتغال گفت: ۸۶۰ فناور به صورت مستقیم و غیر مستقیم با واحدهای فناور در سال جاری همکاری داشتهاند.
معاون مرکز رشد و توسعه واحد فناور دانشگاه خوارزمی با اشاره به ارزیابی آینده فناوری کشور اظهار کرد: لازمه پیشرفت و توسعه کشور و رقابت در عرصههای بین المللی "تکنولوژی" است که چارهای جز وقت گذاشتن روی مراکز نوآوری و پارکهای فناوری برای تحقق مسئله وجود ندارد، با وجود اینکه فعالیت عمیقی انجام میدهند، اما حمایتهای جدی تری را میطلبند.
سالاری اضافه کرد: برای تمام فعالیتها و خدمات کشور حتی دانشگاهها میتوان از دستیار هوش مصنوعی با هدف تسهیل فعالیت ها، مشاوره و بروز نگهداشتن استفاده کرد.
وی درباره پیشنهاد راهگشا جهت بهبود وضعیت علم و فناوری در کشور گفت: مهمترین چالش موجود نبود انگیزه بین فناوران است که باید انجام شود، دانشگاه در سه سطح آموزش، پژوهش و فناوری فعالیت دارد که باید انرژی همه جانبه داشته باشد، همچنین با کاهش مشغله هیئت علمی باید تمرکز آنها را روی فناوری بیاوریم؛ چرا که فناوری خوب به کمک همین استادان شکل خواهد گرفت.
معاون مرکز رشد و توسعه واحد فناور دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: بخش خصوصی باید برای حمایت از فناوران و پژوهشگران متقاعد شوند تا آنها هم بهره ببرند، قطعا اگر ارزش افزوده برایشان ایجاد شود حتما همکاری خواهند داشت، در وهله اول شناسایی پتانسیلها ضروری است.
انتهای پیام/