صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۳

بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از پایگاه هوایی دزفول

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بازدید اعضای این کمیسیون از پایگاه هوایی دزفول در دومین روز از سفر به استان خوزستان خبر داد.
کد خبر : 950440

به گزارش خبرگزاری آنا، ابراهیم رضایی در توضیح دومین روز سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون در دومین روز سفر در شهرستان‌های دزفول و اهواز حضور پیدا کرده و از پایگاه هوایی وحدتی دزفول از زیرمجموعه‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید کردند.

وی افزود: جلسه مشترکی با فرماندهان این پایگاه با حضور امیر بیداری فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان خوزستان و فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب غرب کشور برگزار شد و گزارشی از فعالیت‌های ارتش در استان خوزستان و ماموریت‌ها و برنامه‌ها و رویکرد‌های این پایگاه ارائه کردند. اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم از سوابق، ایفای نقش و برنامه‌های خدمات پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول در طول دوران دفاع مقدس و بعد از آن و همچنین رشادت‌ها و زحمات این دوستان در تامین امنیت کشور امنیت هوایی کشور قدردانی کردند.

رضایی با اشاره به سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی به اهواز گفت: جلسه شورای تامین استان خوزستان در اهواز برگزار شد؛ در این جلسه اعضای شورای تامین گزارشی از چالش‌ها، تهدید‌ها و فرصت‌های استان خوزستان ارائه کردند. عمده مسائل استان خوزستان به ویژه در ارتباط با چالش‌های مرزی و موضوع لایروبی اروند مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای کمیسیون بر لزوم حل مسائل و مشکلات استان خوزستان به ویژه چالش‌های امنیتی آن تاکید کردند.

وی افزود: جمع‌بندی جلسه، موضوع لایروبی اروند بود و قرار شد این موضوع در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفته و با حضور دستگاه‌های ذیربط از وزارت امور خارجه و سایر بخش‌ها دنبال شود. مساله دوم مرز و مشکلات مرزی همچون پایش مرز و تجهیز مرز‌ها بود که قرار شد این موضوع هم مورد پیگیری قرار گیرد. مورد سوم عوامل موثر در ایجاد ناامنی در استان خوزستان بود که قرار شد مورد بررسی و رصد قرار گرفته و برای رفع آن تلاش بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر