صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۳

تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

زعفران کشت‌شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین برای نخستین‌بار به بازار عرضه شد.
کد خبر : 950043

به گزارش خبرنگار آنا، برای نخستین‌بار زعفران کشت شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین به بازار عرضه شد.

{$sepehr_key_4816}

برداشت زعفران این دانشگاه در ماه‌های آبان و آذر ۱۴۰۳ صورت گرفته و پس از بسته‌بندی دقیق به‌صورت دو گرمی و یک مثقالی به بازار عرضه شد.

در روز نخست عرضه محصول به‌دلیل مرغوبیت رنگ، طعم و عطر بیش از ۸۰ درصد محصول فروش رفت.

فرآیند کاشت، داشت تا برداشت و بسته‌بندی با نظارت کامل متخصصان و تحت‌نظر اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد بروجرد و از طریق مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت و مقرر شد درراستای افزایش درآمد‌های غیرشهریه‌ای طرح‌های تحقیقاتی افزایش تولید زعفران در هکتار اجرا و از نتایج آنها استفاده اجرایی شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر