صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

لزوم شناسایی نقاط ضعف‌ و قوت‌ جشنواره «مشاعره علوی»

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر تأکید کرد که باید ضعف‌ها و قوت‌های جشنواره «مشاعره علوی» را شناسایی و مشکلات را برطرف کرد.
کد خبر : 949455

به گزارش خبرنگار آنا، نشست جمع‌بندی نهایی چگونگی برگزاری سومین جشنواره ملی مشاعره علوی از سلسله برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور سردار حسین کارگر دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر، تیمور یزدان‌شناس دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان بوشهر، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و نماینده کانون پرورش فکری جوانان و نوجوانان استان بوشهر برگزار شد.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر در این نشست با قدردانی از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به‌خصوص جشنواره ملی مشاعره علوی گفت: جشنواره مشاعره علوی به صورت استانی و ملی تاکنون چندبار در بوشهر برگزار شده که از برنامه‌های ارزشمند فرهنگی استان بوده، اما باید در برگزاری این برنامه نکاتی را بیشتر مدنظر قرار داد.

{$sepehr_key_4704}

کارگر با اشاره به عمومی بودن مخاطب جشنواره ضمن تأکید بر فراهم آوردن شرایط برای حضور دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم، افزود: هدف از برگزاری هر برنامه در هر حوزه‌ای، انتقال پیام به مخاطب است، بنابراین هرچه میزان حضور و مشارکت بیشتر باشد، اثرگذاری برنامه و گستردگی انتقال موضوع به آحاد جامعه بهتر خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه باید معایب و مزایای دوره‌های گذشته جشنواره مورد نقد و بررسی قرار گیرد، خواستار تشکیل کارگروه تجزیه و بررسی عملکردی جشنواره شد و عنوان کرد: باید ضعف‌ها و قوت‌ها مشخص و کاستی‌ها رفع شود و در ادامه نقاط قوت را تقویت کنیم.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر با تأکید بر اهمیت انعکاس و بازتاب خبری جشنواره مشاعره علوی تشریح کرد: اهداف برنامه‌های فرهنگی، آحاد جامعه هستند، اما در هر برنامه فرهنگی به دلایلی تمام اقشار مردمی حضور نخواهند داشت؛ از این رو انعکاس برگزاری جشنواره در رسانه ملی، جراید، فضای مجازی و ... می‌تواند حتی پس از برگزاری، پیام جشنواره را به مخاطب انتقال دهد.

به گزارش آنا؛ چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر