صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ناظم بکائی: دانشگاه الزهرا در مسیر تبدیل شدن به قطب علمی در حوزه مطالعات زن و خانواده

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: دانشگاه در اهداف کلان خود با نگاهی به آموزش، پژوهش، دیپلماسی علمی هوشمند و با رویکرد ارتقای بهره وری، دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه زن و خانواده را در دستور کار خود داده است.
کد خبر : 949446

به گزارش خبرنگار آنا، شصتمین سالگرد تأسیس دانشگاه الزهرا (س) امروز (دوشنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۳) با حضور پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه‌ها، غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، انسیه خزعلی، معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، و زهرا ناظم بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا، در سالن نور مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

زهرا ناظم بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا (س)، در این برنامه گفت: دانشگاه الزهرا در ۶۰ سال پیش در باغ محله ده ونک به منظور آموزش عالی دختران تأسیس شد و داستان گسترش و بالندگی آن با سپری کردن دوره‌های مدیریتی پرفراز و نشیب در سالیان گذشته تا به امروز ادامه دارد.

وی افزود: امروز در نقطه زیبایی از تاریخ این دانشگاه ایستاده‌ایم با نوری از نام مبارک بانویی که فخر در عالم است و دلیل آفرینش و با همه سختی‌ها، دانشگاه الزهرا امروز با تربیت حدود ۵۰ هزار نفر بانوی تحصیل‌کرده، حدود ۱۰ هزار دانشجوی دختر در حال تحصیل در ۱۲۰ رشته مختلف علمی، با داشتن ۳۸۰ استاد و حدود ۵۰۰ عضو غیر هیئت علمی در محیطی بانشاط و امیدوار به افق‌های روشن آینده.

ناظم بکائی ادامه داد: دانشگاه الزهرا (س) مرکزی اثرگذار در بین مراکز دانشگاهی، شصتمین سالگرد خود را گرامی می‌دارد.

وی ادامه داد: به فرموده رهبر حکیم انقلاب، دانشگاه الزهرا مظهر یک حرکت علمی در میان بانوان کشور است، یک مرکز اختصاصی که می‌تواند ظرفیت نظام اسلامی را در پرورش و عرضه توان علمی بانوان نشان دهد.

ناظم بکائی بیان کرد: دانشگاه الزهرا به‌عنوان نماد آموزش عالی بانوان کشور، مأموریت خود را تلاش در تربیت زنان فرهیخته، توانمند و تأثیرگذاری در جامعه و با چشم‌انداز ارائه الگوی زن مسلمان، تحول‌آفرین و اثربخش، فعالیت می‌کند.

وی گفت: دانشگاه در اهداف کلان خود با نگاهی به آموزش، پژوهش، دیپلماسی علمی هوشمند و با رویکرد ارتقای بهره‌وری، دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه زن و خانواده را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) در پایان برنامه تأکید کرد: بی‌شک تحقق این اهداف حمایت ویژه مراکز فرادستگاهی را می‌طلبد. این روزها گرامی‌داشت شصت سالگی دانشگاه را با جشن میلاد آغاز کرده‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر