صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

گلایه سرپرست دانشگاه تهران از عدم حضور نخبگان در تصمیم‌سازی‌های کشور + فیلم 

سرپرست دانشگاه تهران با تاکید سخنان رئیس جمهوری پیرامون واگذاری کار به کارشناس گفت: جامعه و صنعت باید نیاز‌های خود را به دانشگاه واگذار کند. 
کد خبر : 949398

سیدحسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، با بیان اینکه نباید انتظار حرکت همه پژوهش‌ها به سمت و سوی نیاز‌های فناور محور را داشته باشیم؛ تاکید کرد: بخش زیادی از تحقیقات دانشگاهی مربوط به علوم پایه است. 

وی افزود: علوم پایه، اساس تمام علم‌هاست. بیشترین بخشی که مربوط به علوم غیر پایه است در راستای جامعه و صنعت حرکت نمی‌کنند که این موضوع به دو مولفه دانشگاه‌ها و مدیریت حکمرانی و تصمیمات جامعه و صنعت باز می‌گردد که این دو بخش همچنان یکدیگر را رها کرده‌اند. 

سرپرست دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه از مسائل مختلف جامعه مانند آلودگی هوا که چند وجهی است و این روز‌ها گریبانگیر همه شده است، رنج می‌برد، اما نتوانسته به حل علمی آنها بپردازد. 

حسینی با بیان اینکه باید حلقه‌های رابط صنعت و جامعه یکدیگر را پیدا کنند؛ تاکید کرد: با وجود اینکه توفیقات بزرگی را در کشور شاهد بوده‌ایم، اما در بخشی مسائل این حلقه‌ها به یکدیگر وصل نشده‌اند. البته، گام‌های بزرگ و اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، ولی به نظر می‌رسد بخش عمده‌ای از مسائل کشور به ورود صنعت و مسائل کلان مدیریتی به دانشگاه باز می‌گردد.

سرپرست دانشگاه تهران ادامه داد: همانطور که رئیس جمهور در سخنرانی‌های متعدد به سپردن کار به کارشناس تخصصی هر مسئله تاکید داشته‌اند؛ بنابراین یکی از جایگاه‌های مهم این حوزه بهره وری از ظرفیت اعضای هیئت علمی و دانشجویان در محیط دانشگاه است و اگر تحقق یابد به مسیر قابل توجهی می‌رسیم؛ امیدواریم هستیم دانشگاه به سمت صنعت حرکت کند و جامعه هم مسائل کلان خود را به کارشناسان علمی واگذار کند تا ارتباط صنعت و دانشگاه بیش از پیش تقویت شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر