صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سروری مجد مطرح کرد؛

تقویت هم‌گرایی بین مذاهب و ادیان در دانشگاه آزاد اسلامی

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تقریب مذاهب و تقویت هم‌گرایی بین جوامع مختلف از سال ۹۸ با همکاری دکتر طهرانچی و داوری آغاز شده و به نتایج مثبتی در سطح ملی و بین‌المللی دست یافته است.
کد خبر : 949190

به گزارش خبرنگار آنا، علی سروری مجد، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم‌اندیشی پیروان و ادیان الهی دانشگاه آزاد اسلامی که امروز ظهر برگزار شد، اظهار کرد: ترویج وحدت و تقریب در میان نخبگان علمی و دینی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با بیان این که از سال ۹۸، به ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تلاش‌هایی در جهت تقویت هم‌گرایی بین مذاهب و ادیان در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است، افزود: این ابتکار به تأسیس دفاتر تقریب در ۳۵ استان کشور انجامید و تا کنون ۷۶ همایش و ۹۰ نشست علمی و تخصصی برگزار شده است.

سروری مجد تاکید کرد: وحدت باید از نخبگان و دانشگاهیان آغاز شود و این گروه‌ها می‌توانند به عنوان عاملین اصلی در رفع اختلافات و تقویت هم‌گرایی در جامعه عمل کنند.

وی افزود: اختلافات بیشتر از سوی نخبگان آغاز می‌شود و این نخبگان هستند که می‌توانند مسیر را برای وحدت هموار کنند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به تجربه برگزاری نشست‌های بین‌المللی در آستان قدس رضوی اشاره کرد و از حضور کاردینال‌ها و مقامات مذهبی از کشور‌های مختلف در این جلسات سخن گفت.

سروری مجد یادآور شد: این ابتکار در تاریخ آستان قدس رضوی بی‌سابقه بوده و به تقویت ارتباطات میان مسلمانان و مسیحیان و همچنین ترویج عقلانیت و معنویت انجامیده است.

در ادامه، وی به برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی و نیاز به انتقال مباحث علمی به بدنه دانشجویی اشاره کرد و از برنامه‌ریزی برای گسترش این جلسات در سال‌های آینده خبر داد.

وی همچنین پیشنهاد داد که کانون ادیان به عنوان یکی از مصوبات مهم جلسات آینده مورد توجه قرار گیرد تا این مباحث به صورت جدی‌تری در دانشگاه‌ها پیگیری شود.

سروری مجد در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم ادامه این تلاش‌ها، از اساتید و دانشجویان خواست تا در این مسیر مشارکت کنند و به تقویت وحدت در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر