صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سمپوزیوم منطقه‌ای نوآوری در علم وفناوری برگزار می‌شود

دومین سمپوزیوم منطقه‌ای نوآوری در علم وفناوری روز پنجشنبه، ۱۳ دی، ۱۴۰۳ لغایت جمعه، ۱۴ دی، ۱۴۰۳ توسط دانشگاه فردوسی مشهد در شهر مشهد برگزار می‌شود.
کد خبر : 948950

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا، همانگونه که به خوبی مستحضرید در دنیای آشفته کنونی که تحولات آن با سرعت و شتاب زیادی در حال انجام است، جهان به سمت چند قطبی شدن پیش می‌ورد. آمریکا و اروپا از یک سو، چین و روسیه از یک سو و کشور‌های اسلامی با حدود ۲ میلیارد جمعیت و منابع عظیم نفت، گاز و معادن که یک موهبت و هدیه الهی است، از طرف دیگر.

همانگونه که مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی بار‌ها تاکید کرده‌اند، اگر در شرایط حساس کنونی جهان، غفلت کرده و جایگاه صحیح خودمان را به درستی نیابیم، شاید بار دیگر ده‌ها و حتی صد‌ها سال از غافله علم و دانش و اقتصاد و عزت اسلامی عقب بیفتیم. بنابراین، اتحاد، همکاری، همدلی و هماهنگی دنیای اسلام امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

در این زمانه حساس، ما دانشگاهیان به عنوان پیشتازان، آینده سازان و چراغ راه جامعه وظیفه‌ای خطیر و مهم برعهده داریم. هر یک از ما در حیطه دانش و تخصص امان باید به مردمان، حاکمان، سیاستمداران و مدیران جامعه کمک فکری کرده و آنها را در تصمیم گیری و برنامه ریزی دقیق و صحیح جامعه یاری کنیم؛ لذا دانشگاهیان و دانشمندان جهان اسلام باید در کنفرانس‌ها و همایش‌های مختلف تخصصی در زمینه‌های فرهنگی، علمی و حتی سیاسی و امنیتی دور هم جمع شده و تشریک مساعی و همفکری داشته باشند.

سمپوزیوم منطقه‌ای نوآوری در علم و فناوری به همین منظور از طرف دانشگاه فردوسی مشهد که یکی از بزرگترین و معتبرترین دانشگاه‌های ایران و حتی کشور‌های اسلامی است، پیشنهاد شده است.

این دانشگاه هم اکنون با داشتن حدود ۴۰۰۰ دانشجو از کشور‌های منطقه، به یمن وجود مبارک و سراسر نور حضرت علی ابن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثناء، پیشتازترین دانشگاه ایران در این زمینه می‌باشد. یکی از اهداف این سمپوزیوم همکاری در سطحی بالاتر، یعنی همکاری علمی و فرهنگی در سطح اساتید دانشگاه‌های جهان اسلام و به ویژه کشور‌های منطقه مقاومت مثل عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان، یمن، لبنان، فلسطین و ... است.

زیرا اساتید و دانشمندان می‌توانند تاثیر مهمی در سرنوشت کشور‌های خودشان داشته باشند. هدف آن است که این سمپوزیوم همه ساله در یکی از کشور‌های منطقه برگزار شده و شجره طیبه‌ای شود که سالیان متمادی جهان اسلام از نتایج آن بهره‌مند شود. امیدوارم این سمپوزیوم تداوم داشته و به توفیق الهی ما را به اهداف و سرمنزل مقصود برساند.

بنا بر این گزارش، سید علیرضا سیدین (دبیر)، علی نخعی پور (دبیر علمی) و هادی رستگار مقدم رضائیون (دبیر اجرایی) این سمپوزیوم هستند.

محور‌های دومین سمپوزیوم منطقه‌ای نوآوری در علم وفناوری به شرح ذیل است:

علوم آب و محیط زیست

هوش مصنوعی و پردازش ابری

انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر

فرایند‌های نفت، گاز و پتروشیمی

فناوری‌های زیستی

فناوری‌های نانو

مهندسی پزشکی

کانی‌ها و ذخایر معدنی

مطالعات هواپایه

لیزر و کاربرد‌های آن

علوم و فناوری‌های شناختی

فناوری اطلاعات و امنیت سایبری

بازیافت پسماند

میکروب شناسی کاربردی

تکنولوژی کوانتومی

تکنولوژی مواد پیشرفته

گفتنی است؛ آخرین مهلت ثبت نام در این کنفرانس ۲۳ آذر ۱۴۰۳ عنوان شده بود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر