صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تأکید معاون رئیس‌جمهور بر کاهش شکاف جنسیتی در اقتصاد و توجه به رفاه زنان در خراسان شمالی

زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، طی دومین سفر استانی دولت به بجنورد، در گردهمایی زنان این استان شرکت کرد.
کد خبر : 948706

به گزارش خبرگزاری آنا، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، طی دومین سفر استانی دولت به بجنورد، در گردهمایی زنان این استان شرکت کرد. وی در این مراسم با تأکید بر نقش زنان در توسعه کشور، گفت: ایران برای دستیابی به چشم‌انداز‌های تعیین‌شده نیازمند مشارکت برابر زنان و مردان است. بدون حضور مؤثر زنان، پیشرفت کشور امکان‌پذیر نیست. 

بهروز آذر با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم اظهار داشت: انتخاب زنان در مناصب کلیدی یکی از اولویت‌های دولت است. در حال حاضر، زنانی در هیئت دولت حضور دارند و مسئولیت‌هایی همچون وزیر، سخنگو، و رئیس سازمان محیط‌زیست را بر عهده دارند. همچنین در بخش‌های دیگری مانند سازمان استاندارد و سازمان خصوصی‌سازی نیز بانوان مسئولیت‌های مهمی دارند. " او تأکید کرد که این جایگاه‌ها بر اساس شایستگی افراد تعیین شده است. 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به آمار زنان در کسب و کار‌های نوپا گفت که حمایت از زنان در بخش خصوصی از طریق ظرفیت‌های پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و اتصال کسب‌وکار‌های روستایی به اقتصاد دیجیتال در اولویت است.

بهروز آذر در این مراسم، گفت اجرای بند‌های ۱۵ و ۱۶ سیاست‌های کلی برنامه هفتم نیز برای رفع موانع رشد زنان در دستور کار قرار دارد. 

وی افزود: خراسان شمالی دارای جمعیت جوانی است و توجه به موضوعات فرهنگی این استان اهمیت زیادی دارد. در بودجه سال آینده نیز نگاه ویژه‌ای به زنان عشایر، روستایی، و سرپرست خانوار شده است.

بهروزآذر زمان خود در سخنرانی را کوتاه کرد و گفت ما اینجا حضور داریم تا صدای همه شما را بشنویم و برای شنیدن آمده‌ایم و نه برای گفتن یک طرفه و از برگزارکنندگان خواست زمان بیشتری به افرادی که تمایل به صحبت داشتند، داده شود. در این مراسم بیش از ده نفر از زنان کارآفرین، تولیدکننده، روستایی و عشایر، قاضی و فعالان جامعه مدنی به ایراد سخنرانی پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر