صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۷ - ۰۴ دی ۱۴۰۳
هفته پژوهش 1403؛

لزوم تفکر هم‌زیستی دانشگاه با جامعه و صنعت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یکی از ضرورت‌های مهم دانشگاه در روزگار کنونی را تفکر هم‌زیستی با جامعه و صنعت دانست.
کد خبر : 948220

به گزارش خبرنگار آنا، مسعود باغفلکی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در این دانشگاه اظهار کرد: یکی از ضرورت‌های مهم دانشگاه در روزگار کنونی تفکر هم‌زیستی با جامعه و صنعت است به‌گونه‌ای که در راستای اهداف عالی دانشگاه و ارتقای آن باید با در نظر گرفتن اینکه دانشگاه از شرایط معمول نسل اول خود عبور کرده و برای تأثیر بیشتر در جامعه و صنعت باید نقش‌آفرینی کند حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل چهار و پنج با محور کارآفرینی احساس می‌شود.

وی افزود: برای این اقدام ارتقای سطح علمی استادان و کسب مرتبه‌های علمی مانند استادتمام و دانشیار بین اعضای هیئت علمی و هماهنگی سرفصل‌های برخی دروس با نیاز صنایع و کارخانه‌ها در منطقه و استان برای دانش‌آموختگی متخصصان مورد نیاز صنعت و جامعه، می‌تواند اهمیت این ارتباط برون دانشگاهی را در سطوح مختلف نمایان کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت آموزش در دانشگاه با حضور استادان به‌نام و مؤثر علمی باعث جذب نخبگان و دانشجویان مستعد می‌شود، عنوان کرد: نیاز‌های جامعه با تربیت دانش‌آموختگان متخصص و نخبه با هماهنگی و ارتباط دوجانبه بین دانشگاه و صنعت در بستر آموزش فنی و کارآفرینی باعث برطرف شدن مشکلاتی دیرینه شده و باعث رفع غفلت چند ساله ناهماهنگی دانشگاه، صنعت و جامعه خواهد شد که خود مسیری است برای برون‌رفت استان و منطقه از شرایط نامناسبی که همگان اطلاع دارند.

دانش در بسیاری از کشور‌های موفق سرلوحه همه رفتار‌هاست

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه نیز با اشاره به قدرت آفرینی دانش گفت: در بسیاری از کشور‌های موفق دانش سرلوحه همه رفتار‌هاست و به همین دلیل این دانش باعث قدرت آفرینی برای آن کشور می‌شود؛ در حالی که این تصمیم برگرفته از آموزه‌های دینی ماست.

آوات طاهرپور اضافه کرد: ضرورت دارد در جامعه افراد مستعد، نخبه و نابغه را مطابق با جایگاه خود شناسایی و مورد تربیت و استفاده قرار دهیم تا با این شرایط کشور در تولید منابع اولیه علم، توسعه علمی به توسعه اقتصادی رسیده و این برای دانشگاه ضرورت و موفقیت غرورآفرین است که با دریافت علم کاربردی نوین، تولید علم کاربردی داشته باشیم.

مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه هم با ارائه گزارشی عملکرد یک‌ساله حوزه مربوطه را تشریح و از چشم‌انداز موفق آینده این حوزه مطالبی بیان کرد.

به گزارش آنا، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برتر، دانشمندان برتر یک درصد و دو درصد جهان در واحد کرمانشاه، فناوران برتر، دارندگان مدال طلای مسابقات بین‌المللی نوآوری و اختراعات سوئیس، شرکت‌کنندگان نمایشگاه هفته پژوهش، کارکنان برتر معاونت پژوهش و پروفسور کیوان کاکابرایی با مرتبه علمی استاد تمامی در دانشگاه برای کسب بالاترین آورده طرح برون دانشگاهی به پایان رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر