صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵

تاثیر موسیقی بر طعم غذا

محققان بلژیکی دریافتند که شنیدن انواع موسیقی باعث درک متفاوت طعم هر غذا در مغز می‌شود.
کد خبر : 94787

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، محققان دانشگاه بروکسل دریافتند که شنیدن موسیقی آرام و موسیقی با ریتم تند در احساس چشایی انسان و درک طعم غذا و نوشیدنی‌ کاملا موثر است.


دکتر فیلیپو کاروالو، متخصص بیولوژی از دانشگاه بروکسل، عنوان کرد: «برای نتیجه‌گیری قطعی نظریه تاثیر موسیقی بر حس چشایی انسان، از گروهی از داوطلبان برای انجام آزمایش دعوت به عمل آمد».


وی در ادامه افزود: «در مرحله اول آزمایش برای گروه اول داوطلبان در زمان خوردن نوشیدنی و غذا موسیقی آرام و دلنشین پخش و سپس برای گروه دوم، موسیقی پرضرب و خشن پخش شد».


محققان پس از بررسی نتایج آزمایش دریافتند که تاثیر نوع موسیقی در درک انسان از مزه غذا تاثیر زیادی دارد.


با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه ثابت شد که شنیدن موسیقی‌های مختلف نه تنها بر اعصاب و روان انسان تاثیر‌گذار است بلکه نوع موسیقی نیز در درک متفاوت انسان از غذا تاثیر دارد.


بنابراین بهتر است صرف غذا همیشه در محیطی آرام و با موسیقی ملایم و با ریتم طبیعت همراه باشد چراکه مصرف غذا در شرایط پرتنش نه تنها درک مغز از طعم غذا را تغییر می‌دهد بلکه بر عملکرد فیزیولوژیک بدن انسان نیز تاثیر منفی دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر