انتظار ۲ ماهه بیماران سرطانی برای عمل جراحی
به گزارش خبرنگار آنا، علی جعفریان مشاور و جانشین وزیر بهداشت در نشست خبری که صبح امروز در محل وزارت بهداشت برگزار شد اظهار کرد: بیماران با استفاده از بیمه عمومی پذیرش میشوند. آنها باید ۱۰ درصد پرداخت هزینه داشته باشند؛ اما درحال حاضر حدود ۳۰ درصد هزینهها بر دوش بیماران است.
جعفریان گفت: در حال حاضر برای ساخت یک تخت بیمارستانی حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه نیاز است.
وی در پاسخ به این سوال که پرونده الکترونیک سلامت به کجا رسیده است، گفت: ساخت پرونده الکترونیک سلامت خیلی پیچیده است این موضوع درحال پیگیری است و وزیر بهداشت جلسات متعددی را در این زمینه برگزار کرده است.
جانشین وزیر بهداشت ادامه داد: مردم از همه بیمارستانهای آموزشی موجود در کشور ناراضی نیستند و فقط برخی از این بیمارستانها باعث نارضایتی شده است.
جعفریان در خصوص انتصاب روسای دانشگاهها گفت: برای انتخاب و انتصاب روسای دانشگاههای علوم پزشکی لازم است وزیر بهداشت، رئیس جمهور، نماینده مردم در مجلس و استاندار شهرها هم نظر باشند.
وی تاکید کرد: در کشور تعداد قابل توجهی تخت فرسوده وجود دارد و در برخی بیمارستانها بیماران سرطانی ۲ ماه در نوبت عمل جراحی هستند و این موضوعات دلیلی برای اضافه کردن تختهای بیمارستانی است. طرح دارویار در سال ۱۴۰۳ قرار بود ۷۰ همت بودجه داشته باشد، اما تاکنون تنها حدود ۲۰ درصد از این مقدار پرداخت شده است.
وی در خصوص دریافتهای خارج از تعرفه گفت: تا زمانی که تعرفههای پزشکی به صورت واقعی تعریف نشود از بسیاری از مشکلات و مخاطرات نمیتوان جلوگیری کرد همچنین کمبود تختهای بیمارستانی و کمبود نیرو در بسیاری از بیمارستانهای دولتی موجب روی آوردن بیماران به بخش خصوصی و عدم نظارت بر دریافتهای خارج از تعرفه میشود.
انتهای پیام/