صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

تنوع فرهنگی و قومیتی در جشنواره امامت و مهدویت؛ از برنامه‌های پربار تا اجرای باشکوه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی تنوع فرهنگی و قومیتی در جشنواره امامت و مهدویت را موهبت الهی دانست.
کد خبر : 947539

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد در حاشیه یازدهمین جلسه اتحادیه دانشگاه‌های آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور در بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با موضوع جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از انعکاس به‌موقع و گسترده اخبار جشنواره و برنامه‌های زیرمجموعه‌های استانی در سراسر کشور، اظهار کرد: امسال چهارمین سال برگزاری جشنواره امامت و مهدویت در پهنه ایران اسلامی است که افتخار داریم آیین افتتاحیه جشنواره در مشهد الرضا برگزار شود.

{$sepehr_key_4425}

مرادی با تأکید بر اینکه جشنواره امسال تفاوت‌های بسیاری با جشنواره‌های سنوات گذشته دارد، توضیح داد: این تفاوت‌ها هم در غنای محتوا‌ها و هم در تعداد شرکت کنندگان مشهود است. جدی‌ترین تفاوت، حضور جمعیتی قریب به ۱۵۰ هزار شرکت کننده از سراسر کشور در این جشنواره است و قرار است دانشجویان، دانش آموزان و در حقیقت تمام مخاطبان دانشگاه به شکل مؤثر در جشنواره حضور فعال داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه علاوه بر میزبانی مشهد از مراسم افتتاحیه، این استان نیز خود متولی برگزاری جشنواره شعر مژده وصل است، توضیح داد: گروه‌های مختلف دانشجویی، دانش آموزی و گروه آزاد، امسال در جشنواره شعر مژده وصل حضور دارند از این رو بنا داریم در استان خراسان رضوی جمعیت مخاطب ۱۵ هزار نفری را زیر پوشش برنامه‌های جشنواره قرار دهیم.

مرادی در پاسخ به این سوال که با توجه به گستره عمومی جشنواره، چه میزان به فرهنگ‌های بومی، محلی و آداب و سنن مناطق توجه شده است، گفت: باید یادآوری کنم بخشی از جشنواره در استان‌هایی با رویکرد اقوام و مذاهب و در استان‌هایی که نگاه اقوام و مذهب پررنگ‌تر است، برگزار می‌شود مثل خراسان شمالی، کردستان، گلستان و ... از این رو تلاش شده تا جشنواره رنگ و بوی فرهنگ آن منطقه را داشته باشد.

{$sepehr_key_4426}

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مشهد به واسطه اینکه شهری ملی و بین المللی است، یادآور شد: تقریبا تمامی اقوام در مشهد حضور دارند. ضمن اینکه قریب به ۳ هزار دانشجوی بین الملل در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و همکاران اهل سنت و دیگر ادیان نیز در دانشگاه مشغول به فعالیت هستند از این رو جشنواره مژده وصل نیز از این قائده مستثنی نبوده و شاهد حضور و ظهور فعال برادران و خواهران دیگر ادیان در برنامه‌های امسال جشنواره هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی این تنوع فرهنگی و قومیتی را موهبت الهی دانست و اظهار کرد: به واسطه تنوع اقوام، مذاهب و فرهنگ‌های مختلف، برنامه‌های جشنواره پربارتر و با شکوه بیشتری اجرایی خواهد شد.

گفت‌وگو از داود نصیری 

انتهای پیام/

ارسال نظر