صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
در نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با رئیس دانشگاه تربیت مدرس مطرح شد؛

محمدتقی احمدی: طرح نوآورانه هم‌ترازی دانشگاه تربیت‌مدرس با 200 دانشگاه برتر جهان در انتظار بودجه

نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم با رئیس، معاون پژوهشی و فناوری و سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
کد خبر : 94753

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روبط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، محمدتقی احمدی رئیس این دانشگاه با یادآوری نقش کلیدی دانشگاه تربیت مدرس در راه‌اندازی و ایجاد دوره‌های تحصیلات تکمیلی براساس آرمان‌های امام راحل، خواستار پشتیبانی و حمایت وزارت علوم برای پویایی و رشد بیشتر پارک علم و فناری مدرس شد.


احمدی به 30 هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه و جایگاه تربیت مدرس در تولید علم در میان سه دانشگاه اول کشور اشاره کرد و درباره فعالیت پارک علم و فناوری گفت: «با وجود ایجاد وقفه در فعالیت پارک، دانشگاه تربیت مدرس قابلیت و ظرفیت‌های بسیاری دارد و به همین دلیل چشم‌انداز امیدبخشی برای پارک و مراکز رشد دیده می‌شود. بی‌شک دانشگاه می‌تواند در حوزه فناوری بدرخشد.»


او افزود: «برای فعالیت مجدد پارک از تجربه دکتر امی و همکارانش در حوزه فناوری استفاده شد و سرمایه گذاری‌هایی صورت گرفت تا پارک دوباره فعال و پویا شود. هم‌اکنون اهدافی که برای سال 95 مطرح شده در حال پیگیری است. امیدواریم با پشتیبانی‌های لازم بتوانیم فعالیت‌ها را گسترده‌تر کنیم و در ادامه به اهداف برنامه ششم و برنامه ده‌ساله دست یابیم.»


رئیس دانشگاه تربیت مدرس از ایجاد مرکز شتاب‌دهنده در ساختمان دانشکده فنی و مهندسی خبر داد و گفت: «این مرکز به منظور تسهیل ارتباط در مجاورت آزمایشگاه‌های بزرگ فنی و مهندسی دایر می‌شود. از اهداف آن می‌توان به ایجاد ارتباط بین فارغ‌التحصیلان و دانشجویان اشاره کرد. این مرکز محل گفتگوهای دائمی و محلی برای ایجاد ایده‌های نو است.»


احمدی همچنین به اهمیت توسعه روابط بین‌الملل در دانشگاه اشاره کرد و افزود: «دانشگاه تربیت مدرس در زمینه توسعه روابط بین‌الملل فعالیت‌های بسیاری انجام داده است. شورای همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه در فعالیت‌های یک‌ساله خود به‌صورت اتاق فکر عمل کرده و تلاش‌های چشمگیری داشته است تا شأن بین‌المللی دانشگاه را احیا کند.»


او در پایان به طرح نوآورانه هم‌ترازی دانشگاه تربیت‌مدرس با 200 دانشگاه برتر جهان در برنامه راهبردی دانشگاه اشاره کرد و گفت: «استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه این طرح نوآورانه را با هدف ارتقای دانشگاه تربیت مدرس تهیه کردند تا دانشگاه به جرگه 200 دانشگاه برتر جهان راه یابد. اگر بودجه کافی برای این طرح فراهم شود دانشگاه یک شتاب همراه با خودکفایی برای رسیدن به هدف ورود به جمع 200 دانشگاه برتر در 5 سال آینده می‌گیرد. امیدواریم شرایط فراهم شود و در این زمینه الگویی برای دانشگاه‌های دیگر باشیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر