صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۵
دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان در گفت‌و‌گو با آنا؛

زهرا دهقان و میلاد وزیری در مسائل مدیریتی دخالت کردند/ حواشی در فدراسیون باعث ناکامی در کسب سهمیه المپیک شد

سرپرست دبیری فدراسیون تیراندازی با کمان گفت: اگر میلاد وزیری که سابقه حضور در المپیک لندن را دارد بعد از روی کار آمدن شجاعی به عنوان رئیس فدراسیون درگیر حواشی نمی شد به طور حتم ما اکنون در بخش انفرادی مردان سهمیه المپیک را کسب کرده بودیم.
کد خبر : 94704

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، تیم‌ملی تیراندازی با کمان راهی ترکیه شد تا آخرین شانس خود را برای کسب سهمیه المپیک ریو امتحان کند اما بخت با تیم ملی یار نبود و هیچ یک از تیراندازان نتوانستند سهمیه رقابت‌های المپیک را کسب کنند تا زهرا نعمتی تیرانداز معلول کشورمان تنها سهمیه فدراسیون تیراندازی با کمان در المپیک ریو را کسب کند. حالا این ورزشکار معلول باید برای فدراسیونی آبروداری کند که 4 سال پیش دو نماینده را راهی المپیک لندن کرده بود اما بعد از گذشت 4 سال به جای تقویت توانایی‌های تیم و افزایش تعداد ورزشکاران اعزامی به ریو، ضعیف‌تر از گذشته عمل کرده است.


رضا کیارستمی سرپرست دبیری فدراسیون تیراندازی با کمان در‌باره علت ناکامی تیم ملی در آخرین فرصت برای کسب سهمیه المپیک ریو به خبرنگار ورزشی آنا گفت: «آخرین فرصت برای تیراندازان در ترکیه بود که طی آن 64 ورزشکار زن و مرد برای کسب سهمیه به رقابت با هم پرداختند. باتوجه به قوانین فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان هر کشور می‌توانست چهار سهمیه (دو سهمیه انفرادی و دو سهمیه تیمی) را در رقابت های انتخابی المپیک کسب کند.»


وی ادامه داد: «تیم ملی تیراندازی توانست سهمیه انفرادی را توسط زهرا نعمتی در مسابقات قهرمانی تایلند کسب کند. ما در بخش تیمی مردان بسیار خوشبین بودیم که مردان بتوانند سهمیه کسب کنند اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و تیم حتی نتوانست به مرحله حذفی راه پیدا کند. بانوان برخلاف انتظار از مرحله مقدماتی صعود کردند، اما متاسفانه در همان رقابت نخست مقابل ایتالیا باختند و حذف شدند.»


دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان با اشاره به بالا بودن سطح رقابت‌ها عنوان کرد: «52 کشور که موفق به کسب سهمیه المپیک نشده بودند در این رقابت ها حضور داشتند. رویارویی با کشورهایی چون هند، آلمان و فرانسه کار را برای ملی پوشان ما سخت کرد. البته عملکرد برخی ورزشکاران طبق پیش بینی ما نبود به طوری که ما در بخش تیمی تنها 10 امتیاز تا کسب سهمیه المپیک فاصله داشتیم.»


کیارستمی همچنین در پاسخ به اینکه در بخش انفرادی عملکرد ملی‌پوشان چطور بوده، عنوان کرد: «ما در بخش انفرادی مردان بر روی میلاد وزیری که سابقه حضور در المپیک لندن را داشت، حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم، اما متاسفانه او تا مرحله یک‌هشتم بیشتر بالا نرفت و با حذف از این رقابت‌ها سهمیه المپیک را از دست داد. از طرفی صادق اشرفی و کیوان ریاضی‌مهر هم دیگر ملی‌پوشان در ریکرو انفرادی مردان بودند که نتوانستند نتیجه لازم را کسب کنند و با حذف این ورزشکاران، پرونده ایران در مسابقات کسب سهمیه المپیک بسته شد.»


دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان در پاسخ به اینکه از دست دادن کسب سهمیه توسط میلاد وزیری تحت تاثیر حواشی فدراسیون بود یا نه اظهار کرد: « از دست دادن سهمیه توسط میلاد وزیری بی‌تاثیر از حواشی که در فدراسیون به وجود آمد نبود. پس از اینکه شجاعی سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفت متاسفانه زهرا دهقان و میلاد وزیری دو ملی پوشی که در المپیک لندن حضور داشتند با دخالت در برخی امور که مربوط به آنها نمی شد حواشی به وجود آوردند و میلاد وزیری با کناره گیری از تیم ملی جداگانه تمریناتش را ادامه داد. به طور حتم دور بودن از شرایط مسابقه بر عملکرد آنها تاثیر گذاشت. اگرچه وزیری یک ورزشکار بسیار حرفه ای است اما تصمیم ناگهانی او باعث شد که سهمیه المپیک را از دست بدهد.»


وی ادامه داد: « اگر وزیری آن تصمیم را نمی گرفت و از تیم ملی کناره گیری نمی کرد به طور حتم در بخش انفرادی ما توسط او یک سهیمه کسب کرده بودیم. متاسفانه زهرا دهقان و میلاد وزیری در مسائلی دخالت کردند که موضوع مدیریتی بود و به آنها ارتباطی نداشت. برکناری مربی کره‌ای توسط شجاعی باعث شد این حواشی در فدراسیون به وجود بیاید و وزیری سر این موضوع از تیم ملی کناره گیری کرد.»


دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان با تاکید بر اینکه نباید به دنبال بهانه برای ناکامی تیم ملی در کسب سهمیه المپیک باشیم، عنوان کرد: « ما این واقعیت را قبول داریم که تیم ملی در کسب سهمیه عملکرد قابل قبولی نداشت و باید تلاشمان را بیشتر کنیم. ما در المپیک لندن دو نماینده داشتیم اما متاسفانه هم اکنون تنها با یک ملی پوش باید راهی برزیل شویم. اما باید به این نکته هم توجه کنیم که فدراسیون تیراندازی با کمان پس از برکناری کریم صفایی رئیس سابق فدراسیون از سوی فدراسیون جهانی تعلیق شد و ما عملا دو سال هیچ گونه اعزامی نداشتیم که این موضوع عملکرد ملی پوشان را تحت شعاع قرار داد.»


کیارستمی در واکنش به اینکه دو شغله بودن شجاعی رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان باعث عملکرد ضعیف ملی پوشان شده است، عنوان کرد: « شجاعی یک سال است که از سمت خزانه داری المپیک استعفا داده است و تمام وقت در فدراسیون فعالیت می کند. به نظر من شجاعی لطف بسیار بزرگی به فدراسیون تیراندازی با کمان داشته است که خزانه داری المپیک جایگاه مهمتر از ریاست فدراسیون را رها کرده و در خدمت این فدراسیون بوده است. اگرچه ما در المپیک لندن دو ورزشکار داشتیم و در این المپیک هم می توانستیم بیشتر نماینده داشته باشیم اما باید توجه کنیم که کشورهای آسیایی مهد تیراندازی با کمان هستند و رویارویی با آنها کار بسیار سختی است. ورزشکاران در رشته تیراندازی با کمان می توانند دو سهمیه انفرادی و دو سهمیه تیمی بگیرند که خوشبختانه در انفرادی تیم ما عملکرد بدی نداشت و از دو سهمیه موفق به کسب یک سهمیه شدیم اما باید در بخش تیمی بیشتر کار کنیم.»


دبیر فدراسیون تیراندازی با کمان همچنین در مورد برنامه زهرا نعمتی تا المپیک گفت: « برنامه ما این بود که اگر ملی پوشان در بخش تیمی هم سهمیه بگیرند تا روز اعزام به ریو برای آنها اردوی برون مرزی داشته باشیم و آنها را به کره اعزام کنیم که متاسفانه در بخش تیمی هیچ سهمیه ای کسب نشد اما در مورد زهرا نعمتی هم باید سرمربی او نظر بدهد که تنها به کره برود تا اینکه در همین تهران به تمریناتش ادامه دهد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر