روند اجرایی ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر؛ ۱۰۵۷ مگاوات برق در هر واحد تولید میشود
به گزارش خبرنگار آنا، آیین اختتامیه سومین همایش ملی «پژوهشهای نوین در نیروگاههای هستهای» با حضور مدیران دانشگاهی، مسئولان نیروگاه هستهای بوشهر، دانشجویان، محققان، پژوهشگران، صاحبنظران عرصه پژوهش و فعالیتهای مرتبط با انرژیهای هستهای و مدیران استانی و لشکری با معرفی نفرات و مقالات برتر در محل نیروگاه بوشهر برگزار شد.
{$sepehr_key_4355}
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر با ابراز خرسندی از برگزاری مشترک همایش ملی «پژوهشهای نوین در نیروگاههای هستهای» با فرهیختگان دانشگاهی برای سومین بار گفت: اکنون واحد نخست نیروگاه با توان یکهزار مگاوات برق در حال بهرهبرداری بوده و این میزان نقش مهمی در پایداری شبکه برق جنوب کشور و تعادل در حفظ فرکانس شبکه داشته است.
رضا بنازاده با تأکید بر اینکه نیروگاه اتمی بوشهر با دانش و توان متخصصان داخلی صنعت هستهای در حال بهرهبرداری است، عنوان کرد: تلاشهای همکاران ما در نیروگاه اتمی بوشهر سبب تولید ۷۰ میلیارد کیلووات ساعت برق پاک و تزریق آن به شبکه سراسری شده است.
وی با تشریح نحوه فعالیتهای عمرانی و روند اجرایی ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر، متذکر شد: براین اساس رسالت ما در نیروگاه سنگین شده، چراکه باید به صورت همسو ضمن تولید برق به امور زیرساختی و عمرانی دو فاز دیگر بپردازیم.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر متذکر شد: هر واحد یکهزار و ۵۷ مگاوات برق تولید خواهد کرد که در این صورت هر سه فاز، ۳ هزار و ۱۰۰ مگاوات برق تولید خواهد کرد که میتواند معضل انرژی را تا حدود بسیاری برطرف کند.
بنازاده با بیان اینکه تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری همایشها و فعالیتهای علمی ـ پژوهشی مشترک افتخاری است که فرصتی بینظیر را نصیب هر دومجموعه خواهد کرد، افزود: در این همایش شاهد حضور پژوهشگران، استادان، محققان و فعالان برتر فعالیتهای هستهای بودیم که امروز از نفرات و مقالات برتر تجلیل خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه اثربخشیهای سازمانی یک رسالت برای هر سازمان است، توضیح داد: یکی از اهداف مجموعه نیروگاه، ارتقای اثربخشی سازمانی خود با بهرهگیری از تجربیات و دانش نهادهای پیرامونی خود است و چه نهادی بهتر و اثرگذارتر از مجموعههای علمی و دانشگاهی.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر افزود: اوج فعالیت یک مجموعه این است که ابتدا با عارضهیابی دغدغههای خود را مرتفع کند و سپس با ارتقای فعالیتهای خود، موجب تربیت رهبران آینده فعالیتهای مختلف جامعه در تمامی عرصهها شود.
بنازاده با اشاره به فعالیت صفر تا صد نیروگاه توسط تخصص، مسئولیتپذیری، دانش و تعهد جوانان این مرز و بوم یادآور شد: تولید برق تنها یکی از دستاوردهای جوانان کشور است و یکی دیگر از دستاوردهای متخصصان ایرانی در مجموعه نیروگاه، طراحی و اجرای نرمافزار چهاربعدی تعمیرات و حرکتی تجهیزات راکتور است که با توجه به وزن تجهیزات، اثرات زیستمحیطی و ... این نرمافزار نقش عمدهای در فعالیت بهتر نیروگاه دارد.
انتهای پیام/