صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران؛

نمایشگاه بازار کار تمرینی برای معرفی دانشجویان به صنایع است

اولین نمایشگاه کار تخصصی مهندسی اکسیر، ۲۶ آذر ۱۴۰۳ توسط یونسیان (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران) در دانشگاه افتتاح شد.
کد خبر : 946938

به گزارش خبرگزاری آنا، اولین نمایشگاه کار تخصصی مهندسی اکسیر، ۲۶ آذر ۱۴۰۳ توسط داود یونسیان (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران) در دانشگاه افتتاح شد.

این نمایشگاه به همت معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه و تحت عنوان «نمایشگاه کار اکسیر»، با حضور بیش از ۴۰ شرکت و نزدیک به ۵۰۰ فرصت شغلی کارآموزی و کارورزی نمایشگاه اکسیر، در حوزه‌های راه‌آهن و خودرو؛ مواد و متالورژی؛ شیمی، نفت و گاز؛ کامپیوتر، ریاضی و هوش مصنوعی؛ صنایع؛ برق، الکترونیک و تلکام؛ مکانیک و تجهیزات؛ عمران و معماری؛ فیزیک، انرژی و فناوری‌های نوین؛ طی سه روز برگزار می‌شود و پنجمین نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت ایران و اولین نمایشگاه کار تخصصی مهندسی به شمار می‌رود.

در مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه کار تخصصی مهندسی کشور، دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه) در سخنانی، ضمن خیر مقدم به بازدیدکنندگان و شرکت‌های مستقر در نمایشگاه، با ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه اکسیر، گفت: در این نمایشگاه عمدتاً برنامه‌ریزی و طراحی بر چند محور استوار است؛ اولی این که شرکت‌های فناور و نوآور در این نمایشگاه، به طور مستقیم نیازهای کار دانشجویی خود را برآورده می‌کنند یعنی از دانشجویان، رزومه دریافت و مصاحبه می‌کنند که از بین این دانشجویان، عده‌ای را استخدام و روی عده‌ای سرمایه‌گذاری می‌کنند و این از برنامه‌های اصلی دانشگاه است که دانشجو مستقیماً با شرکت‌ها مرتبط شود.

 رئیس دانشگاه ادامه داد: دومین محور، این است که نمایشگاه تمرینی برای دانشجویان است تا خود را به صنایع مختلف معرفی کنند. در اینجا یک جامعه آماری از صنایع گوناگون وجود دارد و دانشجویان می‌آموزند چگونه داشته‌های خود را ارائه کنند که تمرین جدی برای پس از دانش‌آموختگی آنها و اشتغالشان است.

 یونسیان افزود: محور سوم، آشنا شدن اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانشگاهیان با توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان است.

رئیس دانشگاه از تمام عوامل و دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه در معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی تقدیر کرد و با اشاره به تمهیداتی که معاونت دانشجویی دانشگاه برای بازدید دانشجویان سایر دانشگاه‌ها از این نمایشگاه فراهم آورده ابراز امیدواری نمود با توجه به نیت خیری هم که در برگزاری نمایشگاه وجود دارد، نقش دانشگاه در حوزه ارتباط دادن دانشجویان با صنایع به خوبی ایفا شود.

پس از آن کلیپ معرفی نمایشگاه کار پخش شد و بعد از مراسم افتتاحیه، رئیس دانشگاه با همراهی اعضای هیأت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه از غرفه‌های نمایشگاه اکسیر بازدید و با توضیحات مسئولان غرفه‌ها، از نزدیک با حوزه‌های کاری و توانمندی‌های شرکت‌های مستقر در نمایشگاه آشنا شدند.

در خاتمه بازدید هیئت رئیسه از غرفه‌ها، دکتر یونسیان در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نمایشگاه کار تخصصی مهندسی اکسیر، گفت: الحمدلله شرکت‌ها با تنوع بسیار خوبی -که تقریباً همه دانشکده‌های ما را در بر می‌گیرد- و با انگیزه بسیار خوبی برای جذب نیروهای مد نظرشان، در نمایشگاه شرکت کردند و استقبال خوبی داشته‌ایم. همچنین دانشجویان استقبال خیلی خوبی داشتند و طبق آمار واصله، در همین اولین ساعات راه‌اندازی نمایشگاه، بالغ بر ۱۰۰ دانشجو تا کنون به نوعی ارتباط جدی با شرکت‌ها پیدا کرده‌اند.

 وی افزود: این نمایشگاه هم شرکت‌های بیرونی و هم شرکت‌های مرتبط با پارک علم و فناوری دانشگاه را شامل می‌شود و امکاناتی فراهم شده است که دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها نیز بتوانند در این نمایشگاه حضور به هم رسانند که با توجه به تعطیلات عمومی و اینکه در حال حاضر، تنها نمایشگاه کار فعال کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران برپاست، فرصت خوبی برای عموم دانشجویان جهت بازدید از نمایشگاه فراهم است.

رئیس دانشگاه اظهار کرد: نمایشگاه، در طول سال به صورت مجازی ادامه خواهد یافت و سایتی طراحی شده است که هم دانشجویان می‌توانند به آن مراجعه کنند و هم شرکت‌ها می‌توانند نیازمندی‌های کاری خود را در آن قرار دهند.

 یونسیان این نمایشگاه کار را برنامه خوب و پر نشاطی توصیف کرد که با کیفیت بسیار خوبی در حال برگزاری است.

گفتنی است تمرکز نمایشگاه اکسیر، بر شبکه‌سازی و شبکه‌نگهداری موثر میان شرکت‌ها، دانشجویان، اعضای هیئت علمی، صنعتگران و سرمایه‌گذاران است و فرصت خوبی برای دانشجویان و دانش‌آموختگان مهندسی فراهم می‌کند تا بتوانند در تعامل مستقیم با شرکت‌های پیشرو و صنایع بزرگ کشور باشند که این ارتباطات می‌تواند به ایجاد فرصت‌های همکاری حرفه‌ای، تجاری و تحقیقاتی نیز منجر شود.
این نمایشگاه با استقبال بسیار خوب شرکت‌ها و بازدیدکنندگان مواجه شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر