صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیئت علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی مطرح کرد:

تحقیقات در حوزه علوم پایه مبنای پیشرفت‌های درمانی است

احمد فضیلت عضو هیئت علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی معتقد است که تحقیقات در حوزه علوم پایه و بایو مدیکال بدون شک مبنای پیشرفت‌های درمانی و خط مقدم پیش رونده مرز‌های دانش در حوزه علوم پزشکی است.
کد خبر : 946825

احمد فضیلت عضو هیئت علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی در خصوص پژوهش‌های گروه ژنتیک به خبرنگار آنا گفت: در دپارتمان ژنتیک پژوهشکده سرطان معتمد عمدتا بر روی نوآوری‌ها و آخرین روش‌ها در حوزه تشخیص انواع سرطان بویژه سرطان پستان متمرکز هستیم که در راستای پزشکی به درمان دقیق‌تر و کارآمدتر فرد مبتلا به سرطان کمک می‌کند. لازم به ذکر است که همکاری‌های بین المللی در زمینه تحقیقات سرطان نیز به درمان دقیق‌تر و کارآمدتر این بیماری کمک شایانی می‌کند.

این دکترای ژنتیک در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش روی پژوهشگران تأکید کرد: به نظرم منابع مالی و تأمین بودجه‌های تحقیقاتی جهت پیشبرد طرح‌ها و همچنین روند‌های زمان بر اداری و بروکراسی‌های پیش روی پژوهشگران از مهم‌ترین چالش‌هایی به شمار می‌رود که باید حتما نسبت به رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام داد.

مدیر روابط بین الملل پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی خاطر نشان ساخت: اگر چه حوزه آگاهی بخش عموم جامعه و پیشگیری از ابتلای بروز سرطان در جامعه ما پیشرفت چشمگیری داشته است، توجه بیشتر به این حوزه شامل (اطلاع رسانی اجتماعی، غربالگری‌ها و.) مورد نیاز است. همکاری‌ها و تبادل نظر و فناوری‌های بین المللی از نیاز‌های اجتناب ناپذیر در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان است و همکاری‌ها را می‌توان از طریق عضویت در مجامع و انجمن‌های بین المللی و شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌ها افزایش داد.

وی بیان کرد: تحقیقات در حوزه علوم پایه و بایو مدیکال بدون شک مبنای پیشرفت‌های درمانی و خط مقدم پیش رونده مرز‌های دانش در حوزه علوم پزشکی است و علوم زیستی (ژنتیک، بیوتکنولوژی، بیوشیمی، ایمونولوژی و ...) اساس درمان‌های نوین در حوزه علوم پزشکی و بایومدیکال است.  

وی با اشاره به اینکه تاثیر و نفوذ هوش مصنوعی در شناسایی زودهنگام و درمان سرطان در دنیای امروز اجتناب ناپذیر است خاطر نشان ساخت: در همین راستا پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی به عنوان پژوهشکده‌ای پیشرو در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان حوزه سرطان در سراسر کشور فعالیتی جدی در این خصوص دارد.

در این حوزه باید پژوهشگران جوان مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرند. نقش جامعه و سازمان‌های مردم نهاد در ارتقای آگاهی و پیشگیری از سرطان به دلیل ارتباط مستقیم این سازمان با بدنه جامعه، تاثیر بسیار زیادی دارند. پیوند و همکاری‌های هر چه بیشتر تحقیقات علوم پایه و آزمایشگاهی با حوزه کلینیکال به اصطلاح پیوند بیشتر (Benech- to- Bed).

با توجه به شیوع روز افزون سرطان، تحقیقات در حوزه کاهش هزینه‌های درمان در موارد متعددی مورد توجه قرار گرفته، اما در جامعه ما نیاز به توجه بیشتری دارد و در مقایسه با دیگر کشور‌ها عقب هستیم.

وی در پایان گفت: آینده تحقیقات سرطان در ایران ارتباط مستقیم با سیاستگذاری‌های مرتبط با این حوزه دارد و توجه‌های بیشتر اخیر در این حوزه، امیدآفرین و نویدبخش مبارزه همه جانبه با این بیماری است.

انتهای پیام/

ارسال نظر