صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هئیت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک مطرح کرد:

پژوهش‌ها باید متناسب با نیاز جامعه باشند

به گفته امیر میمندی‌پور عضو هئیت علمی گروه زیست فناوری دامی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری از نظر آموزش نیروی انسانی و توانمندسازی متخصصان و پژوهشگران که از پژوهشگاه وارد بازار کار شوند یا خودشان شرکت ایجاد کنند باید گفت که حرف‌های زیاید برای گفتن داریم.
کد خبر : 946798

امیر میمندی‌پور عضو هئیت علمی گروه زیست فناوری دامی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در گفتگو با خبرنگار آنا در خصوص فعالیت‌های پژوهشگاه گفت: پژوهشگاه در سه حوزه بیوتکنولوژی پزشگی، کشاورزی و صنعت محیط زیست فعالیت می‌کند. در همین زمینه همکاران ما محصولات مختلفی را در معاونت فناوری در بخش پژوهش وفناوری و در زمینه‌های مختلف توسعه دادند.

از طریق مرکز رشد زیست فناوری، محصولات شرکت‌های مستقر را در حوزه‌های مختلف زیست فناوری، کشاورزی، غذایی، پزشکی و همچنین صنعت محیط زیست در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری به دید مخاطبان گذاشتیم.

در کنار اینها پردیس زیست فناوری را در پژوهشگاه داریم که شامل شرکت‌هایی توسعه یافته هستند که در همکاری با پارک علم و فناوری شریف مشغول فعالیت هستند. این شرکت‌ها دارای محصولاتی در زمینه‌های مختلف کشاورزی، پزشکی، دارویی، صنایع غذایی و ... هستند که باید گفت که از میان حدود ۳۰ شرکت مستقر در پردیس نزدیک به ۱۲ شرکت پیشروتر هستند و محصولات آنها به بازار نزدیک‌تر است.

وی در خصوص عمده فعالیت‌های پژوهشی که پژوهشگاه بر روی آن متمرکز است، بیان کرد: با توجه به اینکه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک جزو پژوهشگاه‌هایی است که نسل چهارم است تمامی فعالیت‌های آن چه در بخش فناوری چه در بخش پژوهش و ... همه یا متقاضی از صنعت برای این پژوهش‌ها و فناوری‌ها وجود دارد یا اینکه متناسب با نیاز بازار این پروپوزال‌ها و پژوهش‌ها تعریف می‌شوند تا در نهایت بتوان نیاز بازار را تامین کرد.

در بخش صنعت نیز در حوزه‌های مختلفی مانند تولید آنزیم، تولید افزودنی‌های غذایی، رنگ‌های طبیعی و ... در این حوزه فعالیت‌هایی را داریم و باید گفت که همکاران ما در زمینه فعالیت‌های تولید استارتر در صنایع لبنی، پیشرو هستند.

وی با اشاره به اینکه نسل آموزش و پژوهش به پژوهشگاه‌های نسل سوم و چهارم در حال وارد شدن هستند، بیان کرد: پژوهش‌ها باید متناسب با نیاز جامعه باشد یا متقاضی از بیرون به سمت پژوهشگاه بیاید. قطعا نسبت به مراکز بخش خصوصی ما عقب‌تر هستیم، اما از نظر آموزش نیروی انسانی و توانمندسازی متخصصان و پژوهشگران که از پژوهشگاه وارد بازار کار شوند یا خودشان شرکت ایجاد کنند باید گفت که حرف‌های زیاید برای گفتن داریم.

 به عنوان مثال تمامی شرکت‌هایی که در نمایشگاه حضور دارند یا از پژوهشگران سابق ما بودند یا از دانشجویان و... که الان به رشد و بالندگی رسیدند. قطعا پژوهشگران، دانشجویان و اساتید در پژوهشگاه اعتماد به نفس را پیدا می‌کنند تا محصولات خود را توسعه دهند و شرکت ایجاد کنند و کارآفرین باشند و پژوهشگاه نیز در این خصوص نقش خودش را به صورت طولی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر