صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پست، نقش بی‌بدیلی در رونق و پویایی صنعت حمل و نقل دارد

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همزمان با ۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل گفت: شرکت ملی پست به‌عنوان یکی از بخش‌های صنعت حمل و نقل، نقش بی‌بدیلی در رونق و پویایی این صنعت دارد.
کد خبر : 946782

به گزارش خبرگزاری آنا، مهرداد حمداللهی با اشاره به اینکه عمده فعالیت این شبکه در صنعت حمل و نقل، جابجایی بسته‌های زیر ۳۰ کیلوگرم است، افزود: امروزه با گسترش تجارت الکترونیک و استقرار دولت الکترونیک، ارسال مرسولات پستی با سرعت، اطمینان و تعرفه‌های مقرون به صرفه انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت شبکه پستی در صنعت حمل و نقل، اظهار داشت: جابجایی سالانه میلیون‌ها کالا در قالب بسته‌های پستی، تاثیر قابل ملاحظه‌ای در افزایش بهره وری صنعت حمل و نقل کشور دارد. 

حمداللهی، صنعت حمل و نقل را یکی از مهمترین خدمت‌دهندگان به بخش‌های تولیدی، صنعتی و تجاری کشور دانست و افزود: حمل و نقل، نقش کلیدی در شاخص‌های عملکردی اقتصادی و قیمت تمام شده و تامین به موقع کالا در زنجیره‌های تامین، توزیع و رساندن به موقع کالا به مصرف کننده نهایی ایفا می‌کند.

به گفته وی، گردش مالی حمل و نقل حدود ۱۰ درصد تولید ناخالص کشور‌ها را تشکیل می‌دهد که هرگونه افزایش بهره وری در این حوزه، تاثیر مثبت زیادی در اقتصاد کشور به همراه دارد.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری افزود: علاوه بر شیوه‌های مختلف حمل و نقل شامل دریایی، هوایی، جاده‌ای و ریلی، از نظر حجمی نیز حمل و نقل به چند دسته‌ی بار عمده، خرده بار، بسته‌های زیر ۳۰ کیلوگرم تقسیم می‌شوند که شبکه حمل و نقل شرکت ملی پست در گروه سوم حجمی قرار دارد.

حمداللهی بهبود ارتباط بین بخش‌های مختلف صنعت حمل و نقل را مورد تاکید قرار داد و گفت: با بهبود شبکه اتوماسیون، بسترسازی استاندارد در اشتراک اطلاعات، شناسایی و درصورت نیاز ایجاد هاب‌های تبادل بین شغل‌های مرتبط با صنعت حمل و نقل می‌توانیم شاهد رونق این صنعت باشیم.

به گفته وی، فناوری و هوشمندسازی، زیربنای ارتباط بهتر بین مدل‌های مختلف حمل و نقل است و نقش عمده‌ای در بهبود تمامی شاخص‌های کلیدی این حوزه، به‌ویژه کاهش هزینه‌ها، توزیع به موقع و امنیت بیشتر در جابجایی کالا دارد. 

وی تاکید کرد: در این راستا بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، سکو‌های اینترنتی و استفاده از زیرساخت‌های استانداردی که در زنجیره‌های تامین جهانی مانند اسنادار‌های GS۱ ایجاد شده، می‌تواند باعث تسریع در این فرایند‌ها شود

انتهای پیام/

ارسال نظر