صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانشجوی نمونه کشوری به مناسبت روز پژوهش در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

نسل زد و بخش خصوصی؛ دو بال پرواز پژوهش در ایران+ فیلم

دانش آموخته ممتاز دانشگاه تهران گفت: راحت طلبی نسل زد به این دلیل است که فکر می‌کنند هر زمانی برای انجام پژوهش بگذراند به معنای هدررفت است، لزوما این تفکر که بگوییم نسل زد اشتباه می‌کند روی آنها تاثیر معکوسی دارد و این مسئله نیازمند ریشه یابی دقیق است.
کد خبر : 946751

امیرحسین یزدان‌بخش، دانش‌آموخته نمونه دکتری تخصصی رشته پلیمر از دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره اهمیت روز پژوهش اظهار کرد: پژوهش‌های غیرکاربردی اصلی‌ترین ایراد به حوزه پژوهش است.


این دانشجوی نمونه کشوری با بیان اینکه وزارت علوم به سمت ساماندهی پژوهش بر اساس نیاز جامعه حرکت کرده و اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ تاکید کرد: بنیاد ملی علمی است که فقط پژوهش‌های کاربردی را می‌سنجد. 

یزدان بخش ادامه داد: یک پژوهش وقتی می‌تواند جذاب باشد که از سوی نهاد‌های کشور تقاضا شود، یعنی باید به سمت پژوهش‌های تقاضا محور حرکت کنیم و به ترغیب نهاد‌های خصوصی با برداشتن سختی‌ها و پیچیدگی‌ها برای همکاری بپردازیم. 

دانشجوی نمونه کشوری درباره بی انگیزگی نسل زد به انجام فرایند پژوهش اظهار کرد: موج ناامیدی عجیبی در نسل زد پدیدار شده که باید روانشناسی شود، شاید این مسئله از نسل‌های قبل و بعد نشئت می‌گیرد که اعتقاد دارند در زندگی هر کاری انجام دهند به نتیجه نمی‌رسند و برخی‌ها راه فرار انتخاب می‌کنند. به این معنا که نسل زد احساس می‌کند در ورود به مسائل علمی و پژوهشی منفعتی ندارند که این مورد باید از سوی روانشناسان خبره ریشه یابی شود. 

یزدان بخش اضافه کرد: راحت طلبی نسل زد به این دلیل است که فکر می‌کنند هر زمانی برای انجام پژوهش بگذراند به معنای هدررفت است که این مورد نیازمند ریشه یابی روانشناسی است.

وی بیان کرد: باید بررسی کنیم تا متوجه شویم چه کسی درست می‌گوید شاید واقعا حق با نسل زد است و آنها درست می‌گویند. لزوما این تفکر که بگوییم نسل زد اشتباه می‌کند روی آنها تاثیر معکوسی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر