لزوم تغییر نگرش «WILPF» نسبت به زنان ایران/ بانوان ایرانی نمونهای از پویایی و توانمندی جهانی
به گزارش خبرنگار آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) درراستای همافزایی فرهنگی و جهاد تبیین میزبان هیئتی بینالمللی از خبرنگاران، فعالان رسانهای و اعضای سازمان جهانی زنان برای صلح و آزادی (WILPF) بود.
این نشست به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد و اعضای هیئت علمی این دانشگاه به گفتوگو و بیان نظر خود درباره مسائل روز ازجمله حوادث اخیر در سرزمینهای اشغالی، موضوع زن و حجاب در ایران و غرب، نقش بانوان در جامعه، همکاریهای بینالمللی و سایر مسائل پرداختند.
{$sepehr_key_4303}
پروفسور آلن شرب، فعال ضد صهیونیسم با تحسین دانشگاه و دانشجویان آن گفت: حضور بانوان در دانشگاه و نقش پررنگ آنها در جامعه ایران، تصویری بسیار متفاوت از آنچه رسانههای خارجی نشان دادهاند ارائه میدهد. این واقعیت که بیش از ۷۰ درصد از دانشجویان این دانشگاه را بانوان تشکیل میدهند، خود گواه روشنی بر جایگاه والای آنهاست.
نورالهدی رونقی عضو سازمان WILPF هم بیان کرد: هدف اصلی ما از این سفر، مبارزه با تصویرسازیهای نادرست رسانههای خارجی از زنان ایرانی بود. آنچه در اینجا مشاهده کردیم، قدرت و موفقیت بانوان در عرصههای مختلف است، امیدواریم این تعاملات به درک بهتر میان جوامع منجر شود.
ادیلیا کارواکا از رهبران WILPF هم با اشاره به اهمیت تعاملات بینالمللی گفت: نشستهایی از این دست، فرصتهای بینظیری برای تبادل فرهنگی و بررسی زمینههای همکاری در آینده فراهم میکند و بانوان ایرانی نمونهای از پویایی و توانمندی در سطح جهانی هستند.
مدرس دانشگاه و مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان تولیدکننده مکملهای خوراکی هم مطرح کرد: از آنجا که در سالهای اخیر در کشور ما بانوان جایگاه ویژهای برای حضور در دانشگاه، جامعه و صنعت پیدا کردهاند و دلیل توانایی آنان و بنا به تغییر نگرش جامعه، نهتنها تبعیضی در این موقعیتها بین زن و مرد وجود ندارد، بلکه زنان با جسارت بیشتری اجازه فعالیت و قدرتنمایی در زمینههای مختلف از کلاس درس، تدریس و پژوهش گرفته تا فعالیتهای فناورانه و کارآفرینی پیدا کردهاند.
عالیه عبدالرضایی افزود: با توجه به جایگاه پذیرفته شده زنان در کشور، وقت آن است که اعضای این سازمان، نگرش جهانیان را نسبت به بانوان ایران زمین تغییر داده و با تلاش در جهت رفع محدودیتهای موجود، شرایط همکاری علمی زنان در زمینههای مختلف را به صورت تیمهای بینالمللی فراهم کنند تا توانمندی بینظیر زنان پارسی در عرصه جهانی بیشتر از پیش نمایان شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه، پژوهشگر حوزه ادبیات پایداری و فعال در زمینه ترجمههای ادبیات پایداری هم به معرفی فعالیتهای علمی خود پرداخت و ادامه داد: تاکنون یک کتابشناسی جامع در زمینه ادبیات پایداری ارائه دادهام که شامل تقسیمبندی موضوعی این ادبیات است، همچنین تألیفی درباره ادبیات پایداری از منظر مطالعات ترجمه نگاشته و رساله دکترای من نیز در همین حوزه بود.
لیلا علینوری افزود: در کنار اینها، در حوزه ترجمه قرآن و برخی کتابهای مرتبط فعالیت داشته و چندین اثر را به چاپ رساندهام. مقالات متعددی نیز در حوزه فرهنگی اسلامی و علمی - پژوهشی ارائه کردهام که مورد تأیید وزارت علوم است.
وی اشاره کرد: دانشگاه ما بسترهای متعددی برای رشد بانوان فراهم کرده است و بانوان اعضای هیئت علمی این دانشگاه در بسیاری از پستهای اجرایی، عهدهدار مسئولیت هستند و تعداد آنها هم چشمگیر است. نکته قابل جالب توجه این است که تعداد اعضای هیئت علمی خانم در این دانشگاه از آقایان بیشتر است و همین امر درخصوص دانشجویان نیز صدق میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه، پژوهشگر حوزه ادبیات پایداری و فعال در زمینه ترجمههای ادبیات پایداری تأکید کرد: بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با تکیه بر نبوغ و استعدادهای خود، از فرصتهایی که در این محیط علمی و فرهنگی فراهم شده، بهره میبرند و در مسیر رشد و پیشرفت گام برمیدارند.
انتهای پیام/