صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فروش ۴۰۰ میلیونی دستگاه ریل هوا به دانشگاه الزهرا

پژوهشگران یکی از مجموعه‌های آزمایشگاهی کشور موفق به ساخت دستگاه ریل هوا شده اند. کیفیت و دقت بالای این دستگاه در جریان دوازدهمین نمایشگاه ایران ساخت، توجه دانشگاه الزهرا را جلب کرده و منجر به عقد قراردادی به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان شده است.
کد خبر : 946605

به گزارش خبرگزاری آنا، علی‌محمد خالقی، مدیر تولیدی این مجموعه گفت: ما در زمینه ساخت لوازم آزمایشگاهی فیزیک، شامل مباحث پایه یک و دو، فعالیت داریم و بیش از ۳۰ سال تجربه در این حوزه کسب کرده‌ایم. کیفیت دستگاه‌های ما مورد تأیید مصرف‌کنندگان بوده و تاکنون بازخورد‌های مثبت زیادی دریافت کرده‌ایم.

وی افزود: تولیدی ما به دلیل ماهیت فعالیت خود، امکان ثبت شرکت ندارد، چراکه قوانین موجود اجازه ثبت شرکت به کارمندان دولت را نمی‌دهد. ما که خود کارشناسان فیزیک هستیم و در حوزه تدریس نیز فعالیت می‌کنیم، به واسطه تجربیات و دانش خود توانسته‌ایم محصولاتمان را بهبود دهیم و کیفیت بالایی ارائه دهیم.

 
دستگاه‌های ماندگار؛ از ریل هوا تا ماشین آتود

خالقی با اشاره به دستاورد‌های این مجموعه گفت: اولین دستگاه تولیدی ما، حدود ۳۰ سال پیش به دانشگاه بوعلی تحویل داده شد و همچنان بدون مشکل در حال کار است. این دستگاه‌ها شامل ماشین آتود و میز نیرو بوده که به طور اختصاصی برای دانشگاه‌ها تولید می‌شوند. تاکنون بیش از ۸۰ تا ۸۵ دانشگاه کشور و حتی دو دانشگاه در کردستان عراق از محصولات ما بهره برده‌اند.

وی درباره فناوری پیشرفته‌ترین محصول این مجموعه توضیح داد: دستگاه ریل هوا یکی از تولیدات ماست که در حوزه فیزیک پایه دو برای تحلیل برخورد و ارتباط آن با فرمول‌های فیزیک به کار می‌رود. این دستگاه به دلیل دقت بالا و کارایی منحصر‌به‌فرد خود، تنها دستگاهی در این حوزه است که یارانه دریافت می‌کند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۵ درصد از هزینه آن را به خریداران یارانه اختصاص می‌دهد.

وی تأکید کرد: سال گذشته در نمایشگاه بهاره توانستیم قراردادی به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان با دانشگاه الزهرا منعقد کنیم. این موفقیت نتیجه سابقه مثبت و کیفیت بالای محصولات ما بود که مورد تأیید مصرف‌کنندگان قرار گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر