صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۸ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
معاون وزیر تعاون اعلام کرد

۱۱ میلیون سهامدار بخش تعاون

معاون وزیر تعاون از تشکیل ۴۲۰۰ تعاونی در سال گذشته خبر داد و به تولیدکنندگان پیشنهاد کرد: برای کسب سود و درآمد بیشتر و کاهش هزینه‌های خدمات، تعاونی تامین نیاز تشکیل بدهند.
کد خبر : 94638

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا،‌ سیدحمید کلانتری اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۱ میلیون سهام دار در بخش تعاون وجود دارد که از این تعداد ۴.۵ میلیون نفر عضو تعاونی‌های مصرف و دو میلیون نفر عضو تعاونی‌های مرزنشین هستند.


وی از تشکیل ۴۲۰۰ تعاونی در سال گذشته خبر داد و میزان اشتغالزایی این تعاونی‌ها در کشور را بیش از ۶۲ هزار فرصت شغلی ذکر کرد.


به گفته کلانتری ۴۶ درصد تعاونی‌های ایجاد شده در سال گذشته توزیعی و خدماتی و ۵۶ درصد تعاونی تولیدی بوده است.


معاون وزیر تعاون در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در شرایط خروج از رکود قرار داریم، خاطرنشان کرد: دولت یازدهم در صدد است تا امسال به رشد اقتصادی ۵ درصد دست یابد و در این مسیر از تمام ظرفیتهای موجود برای تحقق این امر استفاده می‌کند.


وی اقتصاد تعاونی‌ را مبتنی بر مشارکت جمعی و بهره‌مندی از سرمایه‌های خرد دانست و افزود: تعاونی‌ها در تامین نیاز تولیدکنندگان نقش بسزایی دارند و می‌توانند سرمایه‌های خرد مردمی را در قالب کارهای دارای توجیه اقتصادی تجمیع و ساماندهی کنند.


کلانتری در این حال پیشنهاد کرد: تولیدکنندگانی که در یک‌ رشته اقتصادی اعم از صنعتی یا کشاورزی فعالیت دارند یک تعاونی تامین نیاز تشکیل بدهند تا در قالب این تعاونی ضمن سودآوری و درآمدزایی، هزینه خدمات قبل و بعد تولید خود را کاهش دهند.


معاون امور تعاون وزیر کار همچنین ۹۷ هزار تعاونی در کشور را دارای مجوز فعالیت دانست و اظهار کرد: ۳۰ درصد این تعاونی‌ها به دلایلی همچون کمبود نقدینگی یا سرمایه در گردش راکد و نیمه فعالند.


به گفته وی، وزارت تعاون درصدد است تا با شناسایی و احصای وضعیت این دسته تعاونی‌ها، زمینه احیای مجدد آنها را فراهم کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: تعاون
ارسال نظر