عناوین مهمترین رویدادهای نمایشگاه دستاوردهای پژوهش/ معیارهای انتخاب طرحهای رونمایی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فن بازار با شعار "پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید با مشارکت مردم" از ۲۳ تا ۲۶ آذر ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود.
برقراری ارتباط مستمر بین مراکز علمی و فناوری از یک طرف و مراکز اجرایی، تولیدی و صنعتی موسسات تامین مالی از سوی دیگر از اهداف این نمایشگاه است.
{$sepehr_key_4217}
امیداست بستری برای همکاریهای متقابل و دستیابی به منابع طرفین که منافع ملی را به دنبال خواهد داشت، میسر شود. در این نمایشگاه مراسم رونمایی از طرحهای منتخب، برگزاری کارگاههای آموزشی و انتخاب غرفههای برتر برگزار میشود.
معیارهای انتخاب طرحهای رونمایی:
دارای قابلیت تجاری سازی
میزان طراحی و ساخت محصول در داخل
ثبت فناوری در سامانه سافا، سطح آمادگی فناوری (TTL)
قابلیت صادرات، جلوگیری از واردات محصول مشابه خارجی
دانش بنیان بودن و اخذمجوزهای مورد نیاز
حوزههای فناوریهای حیاتی از جمله امنیت غذایی، درمانی
عناوین مهمترین رویدادهای نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
تعداد فناوریهای ثبت شده در سامانه ایران تک هاب
تعداد فناوریهای ارزیابی TRL شده
تعداد دستاوردهای پژوهشی و فناوری منتخب رونمایی شده
تعداد کارگاههای آموزشی برگزار شده
غرفههای برتر
تعداد غرفههای حاضر و مشارکت کنندگان در نمایشگاه
انتخاب غرفههای برتر حاضر در نمایشگاه
برای تعیین غرفههای برتر شش شاخص اصلی جهت ارزیابی از سوی گروه مستقل در ایام برگزاری نمایشگاه انجام میشود.
این شاخصها عبارت انداز:
نحوه نمایش دستاوردها، طراحی غرفه، غرفه داران، فناوری، تجاری سازی، آموزش.
برای این منظور گروه تعیین شده ضمن مراجعه به همه غرفهها فرمهای تنظیمی را تکمیل و در نهایت پس از تجزیه و تحلیل غرفههای دارای اولویت مشخص میشوند.
برگزاری کارگاههای آموزشی در ایام برگزاری نمایشگاه
با توجه به برنامه ریزی انجام شده تعداد ۱۸ کارگاه آموزشی در محل نمایشگاه از سوی مشارکت کنندگان در بیست و چهارمین نمایشگاه برگزار شد. اطلاعات مربوط به برنامههای هفته پژوهش و فناوری از جمله جزئیات برگزاری کارگاهها در صفحه معاونت پژوهشی در سایت وزارت عتف بارگزاری شده و قابل بهره برداری است.
فناوریهای ثبت شده در سامانه سافا و انجام داوری تعیین سطح TRL از جمله راهبردهای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان، تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و انتقال دانش فنی، فناوریهای نوین است؛ بنابراین ارزیابی و آگاهی از میزان بلوغ و یا سطح آمادگی فناوری (TRL) به عنوان یکی از عوامل تعیین کننده در فرایند تجاری سازی و انتقال فناوری دارای اهمیت زیادی است.
بر همین اساس با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم از دستاوردهای پژوهشی و ارزیابی سطح آمادگی فناوری این دستاوردها، سامانه ارزیابی فناوری ایران (سافا) با برند ایران تک هاب زیر نظر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و با راهبری پارک علم و فناوری گیلان در سال ۱۳۹۵ طراحی و راه اندازی شد.
انتهای پیام/