صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر کار تاکید کرد؛

تنوع بخشی به سبد سلامت روانی کارو تولید/ فعالیت ۱۵ میلیون کارگر در یک میلیون و ۲۳۰ هزار گارگاه

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت:امروز تنوع بخشی به سبد سلامت روانی کار و تولید با رویکرد ارتقای سلامت روان جامعه کارگری با همکاری کارفرمایان از محورهای مورد توجه وزارت کار است.
کد خبر : 945651

 به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری آنا، امروز سه شنبه(۲۰آذر)چهاردهمین جشنواره ملی کارفرمایان سلامت محور و خانه های بهداشت کارگری برتر برگزار شد.

یک میلیون و ۲۳۰ کارگاه در کشور وجود دارد که تا ۱۵ میلیون نفر شاغل دارند و عموما زیر ۵ نفر شاغل دارند. علیرغم اقدامات کلیدی که انجام شده است.

در این مراسم سام دلیر مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با تاکید بر اینکه انسان سالم سرمایه های کشور در راستای توسعه اقتصادی است، گفت: افزایش ۱۳درصدی تولید، حفظ جایگاه تولید و اشتغال، نیازمند توانمندی کارگران است.

مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ادامه داد: سلامت و سلامت محوری کارگران با حمایت کارفرمایان از مهم‌ترین ویژگی یک جامعه پویاست و در این بین سازمان ها و ارگان ها را می طلبد.

سام دلیری، گفت: امروز کارفرمایان برای توسعه فعالیت های تولیدی، صنعتی و خدماتی، واحدهای خود نیاز به کارگرانی دارند که باید برای تحقق اهداف توسعه اقتصادی، بدون دغدغه سلامتی به فعالیت خود ادامه دهند.

وی گفت: افزایش مهارت و دانش عمومی کارگران، پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های کاری، افزایش مهارت‌ در مدیریت هیجان، جلوگیری از افزایش و کنترل حوادث ناشی از کار و تقویت روحیه همکاری و همدلی کمک می کند، اقداماتی است که کارفرمایان بر اجرای آن همراه هستند.

سام دلیری با تاکید بر اهمیت توسعه برنامه ها و طرح های اجرایی در راستای حفظ سلامت کارگری، گفت: امروز پوشش و توانمندسازی زیرمجموعه‌هایی مثل خانه‌های بهداشت تکمیل تر شده و با توجه به اینکه تمرکز طرح بر خانه‌های بهداشت کارگری است.

 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر تقویت و توسعه طرح های حمایتی و سلامت کارگری و خانه‌های بهداشت کارگری تاکید کرده است.

دغدغه درمان جامعه کار 

در ادامه این مراسم، جعفر بلوکات آذری نماینده کارآفرینان منتخب سلامت محور، عنوان کرد: پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت کارگران، یکی از مهم‌ترین وظایف ماست.

بلوکات آذری؛ دغدغه پیشگیری از بیماری و درمان مجموعه بزرگ ۶هزار کارگری نیازمند به اهتمام بیشتر برای ارتقای سلامت کارگری دارد.

نماینده کارآفرینان منتخب سلامت محورادامه داد: در حوزه خانواده و مشاوره نیز برنامه هایی با هماهنگی در کلینیک های مجهز از دیگر طرح ها جهت ارتقای حفظ سلامت محوری جامعه کارگری است.

جامعه کار و تولید نیمی از جمعیت کشور را در بردارد

محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیز در ادامه این مراسم با اشاره به فرمایشات رهبری در خصوص حفظ سلامت جامعه کارگری، گفت: جامعه کار و تولید نیمی از جمعیت کشور را در بردارد و سلامتی این جمعیت حال خوب جامعه را نشان می دهد.

چکشیان گفت: سلامت نیروی کار همواره بعد از مسائل اقتصادی قرار می گیرد این در حالی لست که بهره وری با حفظ سلامت نیروی انسانی افزایش می یابد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،تاکید کرد: اگر فرهنگ کار و مهارت آموزی نیاز به ارتقا دارد تنها توجه به مسائل اقتصادی نیست بلکه با توجه کارفرمایان، حرکت هایی در راستای توسعه سلامت کار و تولید بیشتر و موضوع اشتغال و حفظ این جایگاه مطرح می‌شود.

وی گفت: الگو سازی خانه های بهداشت و توسعه این بخش سلامت محور با کمک کارفرمایان یکی از اهداف اصلی حفظ جایگاه و پیشبرد جامعه کار و تولید است.

چکشیان ادامه داد: تنوع بخشی به سبد سلامت روانی کار و تولید با رویکرد ارتقای سلامت روان جامعه کارگری نیز از دیگر محورهای مورد توجه وزارت با همکاری کارفرمایان است.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط کار کارگر
ارسال نظر