صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل معماری و ساختمان شهر تهران در صحن شورا؛

مشکلات معلولان در مترو/ هر۱۱ متر ارتفاع باید یک خروجی آسانسور داشته باشد اما فعالیت آسانسورها متوقف مانده!

مدیرکل معماری و ساختمان شهر تهران در صحن شورا گفت: متأسفانه دسترسی معلولان به ایستگاه‌های مترو دچار اختلال شده، بر اساس آئین نامه سازمان استاندارد در هر۱۱ متر ارتفاع باید یک خروجی آسانسور باشد، اما عملا فعالیت آسانسورها متوقف مانده است.
کد خبر : 945210

به گزارش خبرگزاری آنا، حامد سلیمی مدیرکل معماری و ساختمان شهر تهران در صحن علنی شورای شهر تهران طی گزارشی اعلام کرد: ستاد مناسب سازی شهر تهران با رویکرد بهتر شدن فضای شهری برای فعالیت افراد دارای معلولیت اقدام می کند و ستاد مناسب سازی فضاهای شهری به عنوان زیر مجموعه ستاد مناسب سازی استان و کشور در شهرداری تهران فعالیت می کند.

وی اعلام کرد: بخشنامه های لازم برای اجرای مناسب سازی در پروژه ها ابلاغ شده و حتما باید علاوه بر اجرای ضوابط، این بخشنامه در اجرای پروژه ها رعایت شود، چالش هایی در حوزه شهری وجود دارد و وضعیت نامناسب پیاده روها برای شهروندان، نبود یکپارچگی در مناسب سازی و اتصال غیراستاندارد پیاده روها از جمله این چالش هاست و سیاست ها در راستای رفع این ایرادات پیش بینی شده است.

سازمان نظام مهندسی به مناسب سازی فضاهای شهری ورود کند

مدیرکل معماری و ساختمان شهر تهران افزود: در فرایند صدور پروانه ساختمانی و گواهی های ساختمانی ضوابط مدنظر قرار می گیرد؛ اما لازم است که شاهد ورود سازمان نظام مهندسی به مناسب سازی فضاهای شهری باشیم.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ میلیارد تومان بودجه در شهرداری برای این امر تصویب شد که ۸۹ میلیارد تومان به مناطق تخصیص داده شده است، گفت: ۴۱ ساختمان شهرداری، ۵۲ بوستان و ۳۱۳ کیلومتر مسیر برای مناسب سازی در نظر گرفته شد و بر اساس جداول، ۸۹ میلیارد تومان بین مناطق توزیع شده است.

به گفته وی، امسال تا نیمه آذرماه ۱۴ کیلومتر در منطقه یک، ۱۰ کیلومتر در منطقه ۲ و ۱۱ کیلومتر مسیر در منطقه ۲۲ مناسب سازی شده است. حدود ۶۶ درصد نیز اقدامات در حوزه مناسب سازی انجام شده و امیدواریم با اهتمام مناطق این روند تکمیل شود.

مناسب سازی ۱۷۰ ساختمان از ۱۸۲ ساختمان برای تردد معلولان/ ۱۱ نفر از معلولان ناظر مناسب سازی شهر شدند

سلیمی با بیان اینکه ۱۷۰ ساختمان از ۱۸۲ ساختمان بر اساس ارزیابی‌ها و دسترسی به فضاهای موجود در مسیر تردد معلولان، مناسب سازی شده است، اظهار کرد: مجموع طول معابر برای مناسب سازی از سال ۱۴۰۰ تا امروز ۱۲۹۷ کیلومتر است که ۷۹۱ کیلومتر مناسب سازی شده و به تأیید معاونت فنی و عمرانی نیز رسیده است. ۱۱ نفر از معلولان دارای شرایط مناسب، در قالب کمیته‌هایی انتخاب شده و به عنوان ناظر فعالیت‌های مناسب سازی انتخاب و فعال هستند.

مشکلات معلولان در مترو/ در هر۱۱ متر ارتفاع باید یک خروجی آسانسور باشد اما فعالیت آسانسورها متوقف مانده

سلیمی در مورد وضعیت مناسب سازی حمل ونقل با تأکید بر اینکه ۱۵۰۰ فضای پارک توسط افراد دارای معلولیت در مجاورت بوستانها و...شناسایی شده  که بیش از ۶۰۰ مورد از این فضاهای پارک مناسب سازی شده است، توضیح داد: متأسفانه دسترسی معلولان به ایستگاه‌های مترو دچار اختلال شده است، چراکه براساس آیین نامه سازمان استاندارد در هر۱۱ متر ارتفاع باید یک خروجی آسانسور باشد، اما عملا امکان ایجاد این دسترسی وجود ندارد و فعالیت آسانسورها متوقف مانده است.

۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در حال نصب است/ قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است

سید محمد آقامیری در این جلسه با بیان اینکه یکی از موارد مناسب سازی که در کمیته عمران پیگیری شده ساخت رمپ های هشت درصد بود، اظهار کرد: معاونت فنی و عمرانی این موضوع را پیگیری کرده و پنج رمپ نصب شده و ۱۷ قرارداد نیز منعقد شده و به محض ورود تا یک هفته بعد این رمپ ها نصب خواهند شد.

وی افزود: فردی که با ویلچر تردد می کند می تواند از رمپ های هشت درصد عبور کند. سالمندان نیز می توانند به راحتی از رمپ ها استفاده کنند و استفاده شهروندان عادی نیز به راحتی صورت می گیرد.

آقامیری با تأکید بر اینکه در فضاهایی که امکان پذیر است از رمپ ها استفاده شود، گفت: دو رمپ بتنی نیز در بزرگراه حکیم اجرایی می شود. ۵۱ پله برقی نصب شده و ۱۴ پله نیز در حال نصب است. قرارداد ۶۱ پله نیز در حال انعقاد است و در سال آینده نصب می شوند.

وی ادامه داد: در برخی موارد شرایط نصب رمپ و پله های برقی وجود ندارد اما می توان برای برخی پل ها، از پله های با ارتفاع ۱۰ سانتی متری استفاده کرد و این تجربه وجود دارد که افراد دارای عارضه دیسک کمر هم می توانند از این پله ها تردد کنند.

رئیس شورای شهر تهران هم با بیان اینکه بالابرهایی که خارج از منزل نصب می شوند مربوط به روزهای اول برای تأیید است، اظهار کرد: به عقیده من باید از لحاظ فنی روی این موضوع کار شود تا این بالابرها به صورت همیشگی برای این افراد قابل استفاده باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر