نجفی: سلمان فارسی عالم بزرگ دینی و نماد وحدت است
به گزارش خبرنگار آنا، پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و عضو دبیرخانه علمی کنگره ملی سلمان فارسی در نشست خبری کنگره ملی سلمان فارسی با بیان اینکه دنیای اسلام بیشترین نیاز را به وحدت دارد، اظهار کرد: سلمان فارسی یکی از عالمان بزرگ دینی و نماد وحدت است.
وی افزود: جامعه کنونی بهویژه جوانان، نیاز به الگو دارند و معمولاً الگوهایی را میپذیرند که ازنظر جغرافیایی و اعتقادی قرابت بیشتری با آنها داشته باشد که درباره شخصیت سلمان فارسی نیز صدق میکند و وظیفه کنگرههایی از این دست تبیین جایگاه و معرفی شخصیت این بزرگمرد اسلام است.
سلمان سردستهٔ مفاخر اصفهان است
رئیس شورای سیاستگذاری کنگره ملی سلمان فارسی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز پیرامون هدف این کنگره عنوان کرد: هدف اصلی برگزاری کنگره سلمان فارسی پرداختن به ابعاد حقیقت بوده از آنجایی که در جامعه کنونی به دلیل غفلت از حقیقت در حال از دست دادن هویت خود هستیم، برگزاری این دست کنگرهها برای نسل جدید بیشازپیش نیاز است.
کمال حیدری اضافه کرد: برگزاری این کنگره به هفته فرهنگی اصفهان ختم میشود؛ زیرا هفته فرهنگی اصفهان زمانی بوده برای تجلیل از مفاخر اصفهانی و همیشه از مفاخر شهر یاد میشود و سلمان فارسی نیز سردسته مفاخر اصفهان است.
ایران مهد تفکر، اندیشه و ایثار است
دبیر کل کنگره ملی سلمان فارسی هم عنوان کرد: با توجه به اینکه سلمان فارسی یکی از شخصیتهای فراملی و از شاخصهای هویتی شهر اصفهان است، سعی شد از این شخصیت الگویی برای جوانان بسازیم، چون در فضای ایران هراسی و اسلامستیزی که در منطقه توسط صهیونیستها ایجاد شده، سلمان شخصیتی بوده که تجربه حضور در همه ادیان را داشته و در نهایت به اسلام روی آورد و میتواند نمونه خوبی برای الگوسازی باشد.
میثم بکتاشیان ادامه داد: از آنجایی که ایران و بهویژه اصفهان مهد تفکر، اندیشه و ایثار است، امیدواریم کنگرهٔ سلمان فارسی یکی از کارهای شاخص و متمایز در برنامههای هفتهٔ اصفهان قرار بگیرد.
کنگره سلمان یک کنگره جامعه ابعاد است
دبیر اجرایی کنگره سلمان فارسی هم بیان کرد: شخصیت سلمان، ملی، مذهبی و علمی بوده و به همین دلیل این کنگره جامعنگر و با نگرشی جامعه ابعاد است و صرفاً علمی نخواهد بود.
سیدمصطفی طباطبایی تصریح کرد: در فضای فرهنگی عمومی جامعه برنامههایی پیشبینی شده و برگزار میشود تا هر کسی که وارد شهر اصفهان شد، متوجه شود که اصفهان، زادگاه سلمان فارسی است.
وی مطرح کرد: در طول برگزاری این کنگره، تدوین چندین جلد کتاب آغاز شده که خروج علمی خوبی هم مورد انتظار بوده؛ همچنین اقداماتی برای ایجاد ارتباط با بغداد محل تدفین سلمان فارسی نیز انجام شده است.
به گزارش آنا، این پیش نشست نخستین گردهمایی اصحاب رسانه مربوط به این کنگره بود که در اصفهان برگزار شد و نشستهای بعدی در شهرهای تهران مشهد و مدائن نیز برگزار میشود. دومین دوره کنگره ملی سلمان فارسی پس از گذشت بیست سال از نخستین دوره خود این بار در اردیبهشتماه سال ۱۴۰۴ در شهر اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/