صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد با یک شرکت صنعتی در حوزه شیلات امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با یک شرکت صنعتی در حوزه شیلات در جلسه‌ای با حضور مسئولان به امضا رسید.
کد خبر : 945082

به گزارش خبرنگار آنا، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در راستای حرکت بر محور اقتصاد دریامحور با یک شرکت صنعتی در حوزه شیلات در نشستی با حضور محمدحسین رنجبر رئیس این دانشگاه و هیئت مدیره شرکت اندیشه شیلات قشم به امضا رسید.

محمدحسین رنجبر در این نشست انجام پروژه‌های علمی و تحقیقاتی را لازمه رسیدن به برنامه‌های نوین و دستاورد‌های پژوهشی دانست و اظهار کرد: باید با گذراندن مسیر‌های درست تحقیقاتی و شناسایی فرصت‌های پیش رو زنجیره‌ای هم‌افزا از تحول و نوگرایی را در عرصه‌های شیلاتی و دریایی ایجاد کنیم.

وی با تأکید بر همکاری و ارتباط فی‌مابین دانشگاه‌ها و ادارات مختلف در راستای تحقق سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: بهره‌وری نظام‌مند از خرد جمعی و ارتقای سطح کمی و کیفی اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در استان و آموزش بهینه در دانشگاه‌ها باید در راستای اهداف و برنامه‌های مشترک و توسعه صنایع دریا محور و پربارتر شدن آموزش در رشته‌های مرتبط با صنایع علوم دریایی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان عناوین تحقیقاتی را از اولویت‌های اجرایی برای عقد تفاهم‌نامه خواند و گفت: هدف دانشگاه از عقد تفاهم‌نامه ارتقای سطح بهره‌گیری از منابع زیست‌محیطی و میزان بیشتر استفاده از ظرفیت‌های دریایی کشور و کاهش سطح محرومیت از ساکنین شهر‌های ساحلی و افزایش سطح کیفیت زندگی مردم در استان هرمزگان است که باید در آن به حفظ ذخیره‌گاه‌های و اکوسیستم دریایی توجه ویژه‌ای شود.

رنجبر با اشاره به طرح آمایش سرزمینی عنوان کرد: بر اساس طرح آمایش سرزمین و تحقیقات صورت گرفته در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها، مدل توسعه باید مدل توسعه در مناطق مرزی و ساحلی باشد که بر اساس اجرای طرح‌هایی بر مبنای علوم و صنایع دریایی سیاست‌گذاری و هدف ریزی و تدوین شود.

وی تبیین کرد: برنامه‌ریزی و تدوین راهبرد‌های ملی دریایی باید منطبق بر الگو‌های دریا محور و بر اساس تقاضای منطقه انجام شود که اجرای طرح‌های تحقیقاتی مورد تفاهم و مدنظر طرفین را به‌خوبی برآورده سازد.

انتهای پیام/

ارسال نظر