فناوریهای حوزه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی معرفی می شوند
به گزارش خبرگزاری آنا، رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوریهای موجود در مراکز و موسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذرماه در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
فناوریهای نوین در حوزهها و بخشهای تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگهداری، انبار داری و افزایش ماندگاری، بسته بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با بکارگیری فناوریهای نوین آموزشی (متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید (با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماندها و محیط زیست از محورهای این رویداد است.
پیش بینی شده به ۱۰ ایده- فناوری برتر جوائزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهادهای حامی/سرمایهگذار و معرفی به رسانههای استانی و ملی اعطا میشود.
انتهای پیام/