صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۶ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

سواد رسانه‌ای، مؤثرترین راه علیه جنگ شناختی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر گفت: در جنگ شناختی و شرایط اشباع رسانه‌ای در دنیا، مؤثرترین راه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نوپدید ناشی از فضای مجازی، داشتن سواد رسانه‌ای است.
کد خبر : 944634

به گزارش خبرنگار آنا، زید احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر در کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: در جنگ شناختی و شرایط اشباع رسانه‌ای در دنیا، مؤثرترین راه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نوپدید ناشی از فضای مجازی، داشتن سواد رسانه‌ای و ارتقای آگاهی نسبت به آسیب‌های فضای مجازی به‌عنوان یک ضرورت اصلی است

وی افزود: امروز دشمن با تولید محتوا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سعی دارد که ایمان، امید و خوش‌بینی به آینده در نسل جوان را تضعیف کند و تربیت دانشجویان متعهد، متخصص و آشنا به فناوری‌های روز دنیا، یکی از نشانه‌های دانشگاه کارآمد است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهرعنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری امروز همه باید در میدان فضای مجازی حرکت بکنیم؛ هر کدام به نحوی و با سهمی که در این راه داریم بر همین اساس از شاخص‌های دانشگاه برای برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی در وهله اول تبعیت از امر ولایت و حرکت در راستای اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و حضور رئیس پلیس فتا شهرستان به‌عنوان مدرس این کارگاه آموزشی، گام مؤثر برای انجام دادن این رسالت است.

لزوم آشنایی با آسیب‌ها و تهدید‌های فضای مجازی

رئیس پلیس فتا آزادشهر نیز با اشاره به لزوم آشنایی با آسیب‌ها و تهدید‌های فضای مجازی و راه‌های پیشگیری از آن گفت: استفاده بی‌رویه از فضای مجازی بدون شناخت آسیب‌های آن علاوه بر مشکلاتی که برای کاربران در زمان حال دارد در آینده نیز این آسیب‌ها را به‌صورت افسردگی، افت تحصیلی، پرخاشگری و... نشان می‌دهد.

فاضل بای اضافه کرد: دشمنان برای دلسرد کردن مردم به‌ویژه نسل نوجوان و جوان نسبت به آینده کشور از فضای مجازی حداکثر استفاده را می‌کنند و آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی و راه‌های مقابله با آن می‌تواند نقشه‌های دشمنان را خنثی و امنیت روانی را برای نسل جوان و خانواده‌ها به ارمغان بیاورد.

وی دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر را پیشرو در عرصه دانش‌افزایی فضای مجازی برشمرد و عنوان کرد: پیشگیری از جرائم این فضا و تأمین امنیت کاربران، پلیس فتا را برای برگزاری چنین کارگاه‌های آموزشی ترغیب و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه، بهترین فرصت برای بالا بردن ارتقا آگاهی در حوزه سواد رسانه‌ای است.
 
به گزارش آنا، در این کارگاه آموزشی که به همت مرکز مشاوره روان‌شناختی امین دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر برگزار شد با توجه به لزوم آشنایی با روش‌های استفاده صحیح از تلفن همراه در بستر اینترنت و با هدف آگاهی بخشی دانشجویان با جرائم رایانه‌ای، بحث و گفتگو، پرسش و پاسخ درباره آسیب‌های فضای مجازی صورت گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر