صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد درون ریز برگزار می‌شود

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و انجمن سواد سلامت در علوم غدد، پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد درون ریز را در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد کرد.
کد خبر : 944576

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و انجمن سواد سلامت در علوم غدد، پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد درون ریز را در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد کرد.

بنا بر این گزارش؛ این کنگره با هدف گرد هم آوردن متخصصان، پژوهشگران و دانشجویان این حوزه و تبادل آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه‌های مختلفی همچون هوش مصنوعی در پزشکی، پزشکی شخصی، اومیکس، روزه‌داری، سلول درمانی، ترجمان دانش در تحقیقات اندوکرین و روش‌های نوین درمان اختلالات غدد برگزار می‌شود.

 در این خصوص باقر لاریجانی (رئیس پنجمین کنگره همگرایی در علوم غدد) تصریح کرد: همگرایی در رشته‌های غدد درون‌ریز تحولی عظیم در تشخیص و درمان بیماری‌های غدد ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر این موضوع که تلفیق دانش زیست‌شناسی مولکولی، ژنتیک، بیوانفورماتیک و پزشکی به یافته‌های نوینی منجر شده، اظهار داشت: با استفاده از این دانش‌ها، محققان به توسعه روش‌های تشخیص زودهنگام، دارو‌های هدفمند و درمان‌های شخصی‌سازی شده دست یافته‌اند. برای مثال، با کمک تکنیک‌های اومیکس و هوش مصنوعی، الگو‌های ژنتیکی مرتبط با بیماری دیابت نوع ۲ شناسایی شده و دارو‌های جدیدی بر اساس این یافته‌ها در دنیا طراحی شده است.
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در ادامه به چالش‌های موجود در این حوزه اشاره کرد و گفت: کمبود بودجه، فقدان زیرساخت‌های مناسب و عدم همکاری کافی بین محققان از جمله موانع پیش روی همگرایی کامل در این حوزه هستند. برای رفع این موانع، ایجاد شبکه‌های همکاری بین‌المللی، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک و حمایت از تحقیقات بین‌رشته‌ای ضروری است.

لاریجانی با نگاهی امیدوارانه به آینده، پیشرفت تکنولوژی‌های نوین مانند سلول درمانی و هوش مصنوعی را عاملی مهم در تحولات شگرف آینده این حوزه دانست و افزود: محققان و متخصصان نقش کلیدی در شکل‌دهی به این آینده دارند و باید با همکاری یکدیگر به سوی یک آینده سالم‌تر و با کیفیت‌تر برای بیماران گام بردارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر