صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی، برای تشخیص پنیر سالم و با کیفیت، نکاتی را متذکر شد
کد خبر : 944042

به گزارش خبرگزاری آنا، حشمت اله رضوی موسوی سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، با اشاره به اهمیت مصرف پنیر سالم در رژیم غذایی، معیار‌های شناسایی یک پنیر با کیفیت را تشریح کرد و گفت: مصرف‌کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی، چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا این اطلاعات، اطمینان می‌دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است.

وی تاکید کرد: پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است.

رضوی موسوی افزود: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیار‌های سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد.

وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته‌بندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت: پنیر باید در بسته‌بندی‌های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود.

رضوی موسوی، به نظارت‌های دوره‌ای و سرزده سازمان غذا و دارو اشاره کرد و افزود: کارشناسان سازمان به صورت منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه‌هایی از محصولات را برای آزمایش‌های کنترل کیفیت به آزمایشگاه‌های مجهز ارسال می‌کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه‌ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می‌شود.

وی افزود: سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی‌های مستقیم، آموزش و آگاهی‌رسانی به مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را نیز در دستور کار دارد تا با ارائه اطلاعات دقیق، مصرف‌کنندگان بتوانند محصولات سالم‌تری انتخاب کنند.

رضوی موسوی تاکید کرد: اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاه‌های دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات غیرمجاز شده و به ارتقا سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: پنیر
ارسال نظر