صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی همه رشته‌ها تعریف شود

کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی از سوی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
کد خبر : 943409

به گزارش خبرگزاری آنا، کارگاه آموزشی «جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی» با تدریس حمیدرضا رحمانی دهکردی عضو هیئت علمی دانشگاه، از سوی مرکز آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار شد.

مرتضی طاهری، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این کارگاه با اشاره به اهمیت مهارت‌افزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، گفت: جستجوی مؤثر در منابع علمی و استفاده از منابع مرتبط، یک مهارت تخصصی و حیاتی است و دانشجویان باید توانایی تلخیص و نقد منابع را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند کارها را تسهیل کند، افزود: البته استفاده از این امکان، نیاز به کنترل و نظارت دارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم دوره‌های بیشتری برای آموزش مهارت‌های جستجو و پژوهش با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی برگزار شود.

طاهری اظهار کرد: مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته‌ها تعریف شود چرا که این مهارت‌ به دانشجویان کمک می‌کند تا در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی کارآمدتر عمل کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر