تشکیل نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان تهران
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عیسی فرهادی در حاشیه این جلسه اظهار داشت: نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان تهران در دو بخش تئوری و عملی در خصوص بحثهای اقتصاد مقاومتی برگزار شد و مقرر شد هر دو هفته یک بار جلسات اقتصاد مقاومتی به طور منظم برگزار شود. همچنین جداولی در بین دستگاههای اجرایی شهرستان توزیع خواهد شد که پس از تکمیل به دبیرخانه ستاد در فرمانداری ارسال میشود.
وی افزود: سهم شهرستان تهران از طریق حوزه صنعت، معدن و تجارت در سطح استان مشخص و ابلاغ میشود که بر این اساس تعداد کارخانههایی که در بخش اقتصاد مقاومتی مشخص شدهاند مشکلات آنها پس از طرح نسبت به فعال شدن آنها تا پایان سال اقدامات اجرایی انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: تسهیلات بانکی نیز برای اشتغالزایی و افزایش تولید ملی در ستاد فرماندهی مطرح و موارد اجرایی آن مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. در این ستاد مقرر شده است تمام پروژههای نیمه تمام تا پایان سال تکمیل و تعیین تکلیف شوند.
فرماندار تهران با تاکید بر اینکه فرهنگسازی در حوزه استفاده از کالاهای ایرانی باید مورد توجه قرار گیرد افزود: در این راستا با آموزش و پرورش و ستاد تبلیغات اسلامی هماهنگیهای لازم انجام شده تا بتوانیم فرهنگسازی مناسب برای استفاده از کالاهای ایرانی را پیگیری کنیم.
فرهادی در بخش دیگری از صحبتهای خود از آغاز طرح نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ خبر داد و افزود: این طرح از ۳ تا ۲۲ مهرماه به صورت اینترنتی و در مرحله بعد با مراجعه حضوری ماموران اجرایی خواهد شد. پیشبینی میکنیم درصد بالایی از سرشماری به صورت اینترنتی در بازه زمانی ۳ تا ۲۲ مهرماه انجام شود.
وی تاکید کرد: در مرحله آخر نیز برای خانوارهایی که غایب هستند سرشماری با مصاحبه حضوری انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: سرشماری یک اولویت مهم در برنامهریزیهای کشوری قلمداد میشود و شهروندان باید تلاش کنند آمار و اطلاعات درستی در این طرح ارائه کنند. البته مقرر شده است در این طرح ماموران سوالات کوتاه و محدودی از شهروندان بپرسند. بیتردید ماموران سرشماری دارای کارتهای شناسایی خاص هستند و آموزشهای لازم را نیز در تابستان فراخواهند گرفت.
فرماندار تهران درخصوص تعطیلی معادن شن و ماسه منطقه ۱۸ نیز گفت: معدنداران شن و ماسه همکاری خوبی داشتهاند و تاکنون ۹۵ درصد این معادن تعطیل شده است. قطع به یقین تمامی معادن شن و ماسه منطقه ۱۸ تعطیل خواهند شد.
وی افزود: تنها یک معدن باقی میماند که به تولید بتن مشغول است. در گذشته نیز این معدن برداشت شن و ماسه داشته که اعلام کرده است از این پس برداشت شن و ماسه خود را متوقف میکند.
وی تاکید کرد: با مشارکت معدنداران این محیط به وسعت ۴۰۰ هکتار تبدیل به فضای سبز میشود و برداشت شن و ماسه به طور کامل متوقف خواهد شد. همچنین با همکاری شهرداری تهران طرحی با نام تاکا اجرایی خواهد شد که به درآمدزایی این منطقه کمک خواهد کرد. قطعا برای تعطیلی معادن شن و ماسه با وجود صدور حکم قضایی و همکاری معدنداران پیگیری قضایی لازم نخواهد بود.
انتهای پیام/