صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

صدور مجوز تأسیس سرای نوآوری «ساخت و تولید فناوری‌های پیشرفته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

سرای نوآوری «ساخت و تولید فناوری‌های پیشرفته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد موفق به کسب مجوز تأسیس شد.
کد خبر : 942526

به گزارش خبرگزاری آنا، سی و چهارمین جلسه شورای مدیریت فعالیتهای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر قباد بهزادی پور مدیرکل سراهای نوآوری و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

در این جلسه طرح توجیهی تأسیس سرای نوآوری «ساخت و تولید فناوری‌های پیشرفته» دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد مورد ارزیابی قرار گرفت که پس از بحث و بررسی های لازم، مجوز تأسیس به این سرای نوآوری صادر شد.

دکتر بهزادی پور در خصوص فرصت‌ها و ظرفیتهای سرای نوآوری ساخت و تولید  فناوری‌های پیشرفته تصریح کرد: در استان خراسان رضوی 26 شهرک صنعتی و بیش از 3200 شرکت فعال و همچنین، 12 منطقه صنعتی وجود دارد که این ظرفیتها به صورت بالقوه می‌تواند متقاضی بهره گیری از پتانسیل سرای نوآوری ساخت و تولید فناوری های پیشرفته واحد مشهد باشد. 

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: گسترش و تقویت فعالیتهای نوآوری، اقتصادی و فناوری دانشگاه در حوزه ساخت و تولید یکی از ماموریت های سرای نوآوری ساخت و تولید فناوری‌های پیشرفته است. همچنین ایجاد بستر مناسب برای تعاملات اجتماعی میان ذینفعان موثر در حل مسائل ساخت و تولید با مرکزیت دانشگاه از جمله اهداف اصلی این سرای نوآوری است. 

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بسیاری از شرکت های صنعتی و دانش بنیان  مشهد علاقمند به استقرار در این سرای نوآوری هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 9 تیم فناور در سرای نوآوری ساخت و تولید فناوری های پیشرفته مستقر هستند و ایده های بسیاری در راستای تولید محصول دارند. همچنین خدمات پس از شتاب دهی نیز در این سرا ارائه می‌شود که می‌تواند بسترساز رشد و توسعه شرکت های نوپا تلقی شود. پیش بینی می شود درآمد خالص این سرای نوآوری در سال پنجم به 159 میلیارد تومان برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر