صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳
پیش‌رویداد ملی هوش مصنوعی و اعتاب مقدس؛

تقی‌پور: از قالب هنر در زبان فناوری هوش مصنوعی استفاده کنیم

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با تأکید بر دستیابی به لایه‌های عمیق دانش فناورانه با هوش مصنوعی گفت: باید از قالب هنر در زبان فناوری هوش مصنوعی استفاده کنیم.
کد خبر : 942213

به گزارش خبرنگار آنا، پیش‌رویداد ملی هوش مصنوعی و اعتاب مقدسه به همت شورای فضای مجازی استانداری فارس و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به‌عنوان دبیر علمی رویداد در حرم مطهر شاهچراغ برگزار شد.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به اهمیت جایگاه هوش مصنوعی در جهان اظهار کرد: امروز اهمیت هوش مصنوعی و نقش روز افزون آن در تمامی عرصه‌های زندگی بر کسی پوشیده نیست و شاهد توسعه کاربرد‌های این فناوری‌های نو در جهان هستیم.

رضا تقی‌پور اضافه کرد: هوش مصنوعی یکی از ۱۰ فناوری برتر سال‌های اخیر است، اما تمایز هوش مصنوعی از سایر فناوری‌ها، رویکرد قدرت‌آفرینی و ویژگی خاص آن نسبت به سایر فناوری‌ها است.

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی و حکمرانی داده‌های مجلس شورای اسلامی در ادامه توضیح داد: پیش‌بینی آینده هوش مصنوعی آن است که در کنار فضای حقیقی جایگاه بزرگی را برای خویش باز کرده، بنابراین برخورداری از چنین توانایی برای جوامع مختلف اجتناب‌ناپذیر است.

وی افزود: یکی از ابزار‌های تسلط بر امنیت ملی، توسعه هوش مصنوعی است، به همین دلیل بسیاری از کشور‌ها به توسعه کاربرد‌های این فناوری پرداخته‌اند که البته این توسعه‌ صرف، موجب مصرف‌کنندگی، توسعه وابستگی آن کشور و تضعیف منابع تحقیقاتی کشور‌ها می‌‌شود.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور، رویکرد دیگری که برخی کشور‌ها اتخاذ کرده‌اند را رسیدن به لایه‌های عمیق دانش فناورانه، قدرت‌آفرینی و ثروت‌آفرینی ازطریق این فناوری دانست و بیان کرد: در این راستا به‌منظور بهره‌گیری از نوانمندی دانشمندان داخلی، در کشور، تشکیل فراکسیون هوش مصنوعی در مجلس مدنظر قرار گرفت تا توانایی و قدرت فناوری‌های نو به مجموعه قدرت‌های ایران افزوده شود، همچنین سازمان هوش مصنوعی در کشور شکل گرفت.

تقی‌پور تبیین کرد: با استفاده از قالب هنر و به‌کارگیری زبان فناوری هوش مصنوعی می‌توان در کنار بهره‌گیری از دیگر فناوری‌های نوین، فضای غبارآلود مرتبط با معنویت که پیش روی انسان‌های امروزه را فراگرفته، کنار زد و حتماً این امر می‌تواند در بازتاب و انعکاس درست فرهنگ و معنویت نقش داشته باشد.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از فناوری در خدمت بشر و تعالی انسان می‌تواند به ساخت انسان‌های منتظر و کامل که شایسته عصر ظهور هستند کمک کند.

در ادامه این آیین، استادان و محققین حوزه هوش مصنوعی به ارائه سخنرانی و اجرای پنل‌های علمی با موضوعاتی همچون هوش مصنوعی و زیارت دسترس‌پذیر توسط مهندس حسینی، کاربرد هوش مصنوعی در حوزه‌های اقتصادی و نظارتی توسط وحید صفاری؛ هوش مصنوعی و خدمات هوشمند ویژه زائرین توسط اکبرپور؛ بهینه‌سازی هوشمند مسیر سفر زیارتی توسط طاهری؛ کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت سلامت توسط ابوالپور؛ پیوست فرهنگی هوش مصنوعی در اعتاب مقدسه توسط احمد مصلی‌نژاد و معرفی اجمالی رویداد ملی عصر امید فناوری در اربعین توسط حامد آگاهی پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر