صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو:

یک ساعت بعد از افطار «آب» بنوشید

کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر است.
کد خبر : 94217

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نسیم باقری نسامی، کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در مورد راه‌های پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان، گفت: مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی می‌شود بنابراین نوشیدن چای پر رنگ،قهوه و نوشابه‌های گازدار در ماه رمضان مناسب نیست.


وی افزود: مصرف آب به همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و آنزیم‌های موثر در هضم غذا بوده بنابراین موجب اختلال در هضم و جذب مواد غذایی، درد شکم و نفخ می‌شود.


باقری نسامی با بیان اینکه بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر است، عنوان کرد: بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی مصرف سبزیجات و میوه‌های آبدار و فیبردار است.


کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: نوشیدن انواع شربت با درصد شیرینی بالا میزان تشنگی را افزایش می‌دهد. همچنین مصرف افراطی غذاهای حاوی پروتئین بالا، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر